Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

SPRINGDAY HEALTH CLUB

PROGRAMOK

 • Start program
 • Smart Program
 • Big Man Club
 • All Inclusive 55+
 • Baba-Mama program
 • Medical Care program

 SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSPROGRAM

Biztosan ismerős neked is az a helyzet, amikor ott állsz az edzőteremben, kipróbálod a szabad gépeket, de a végén nem tudod, hogy mit is kellene csinálnod, hogy hatékonyan és eredményesen tudj edzeni. Ennek általában az lesz a vége, hogy pár alkalom után elveszted a lelkesedésedet és messze elkerülöd az adott fitnesz termet.

Ezért találta ki a SPRINGDAY HEALTH CLUB a Személyre szabott edzésprogramot, melynek az a lényege, hogy alkalmanként segítséget kapsz egy személyi edzőtől, de a edzések nagy részét egyedül tudod végezni a személyi edző útmutatásai alapján.

Az edzésterv mellé egy étrend útmutatót is kapsz, hogy a táplálkozásoddal is támogasd az életmódváltást.

Ezzel a programunkkal egy személyre szabott és teljes körű edzésprogramot kapsz. Minden időszak elején felmérjük az állapotodat, így könnyen láthatóvá válik a fejlődésed. A változások tükrében módosítunk az edzésterven és az étrendeden.

Mire számíthatsz?

Első lépésként a START BÉRLETet tudod megvásárolni. Ez 3 alkalmat tartalmaz, melynek során a kiválasztott személyi edződ felméri aktuális állapotodat, összeállítja az edzéstervedet és étrend útmutatódat, majd begyakoroljátok az edzésterv gyakorlatait. Ezután egyedül végezheted az edzéseket.

A továbbiakban a CONTROLL bérletet tudod megvásárolni, mely 2 alkalmat tartalmaz. Ez a 2 alkalom szükséges arra, hogy a személyi edződ felmérje az aktuális állapotodat, módosítson az edzésterveden és étrendeden és begyakoroljátok az új gyakorlatokat.

 

Hogy néz ki a Személyre szabott edzésprogram?

 1. Lépés: InBody – Teljes testösszetétel meghatározás

  A legelső lépésként a kiválasztott személyi edződ felméri az aktuális állapotodat az Inbody testösszetétel analizáló készülékkel. Ez a készülék 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz. Ezt a felmérést minden időszak elején megismételjük a program keretén belül és összevetjük az eredményeket. Megnézzük, hogy a kiindulási ponthoz képest miben történt változás és ennek megfelelően alakítjuk a további edzést.

 2. Lépés: Étrendprogram

  A következő lépésben a személyi edzővel  lesz egy rövid megbeszélés, ahol átbeszélitek az eddigi étrendedet és a céljaidnak megfelelően egy program segítségével kialakít egy étrendprogram – útmutatót.  Az útmutató 10 napra elegendő, amit folyamatosan tudsz használni, így akár 1-2 hónapig is biztosítja számodra az étrendet.

 3. Lépés: Edzésterv elkészítése 

  Személyi edződ aktuális állapotodnak és edzettségednek megfelelően összeállítja edzéstervedet, majd egy következő alkalommal begyakoroljátok azt.

 4. Lépés: Egyéni edzés

  Személyi edződ útmutatásai alapján egyénileg, a saját tempódban tudod végezni az edzéseket.

 5. Lépés: CONTROLL bérlet vásárlása

Egy-másfél havonta célszerű CONTROLL bérletet váltani, hogy a személyi edződ fel tudja mérni aktuális állapotodat, módosítsa edzéstervedet és étrendedet. Ez a bérlet két alkalmat tartalmaz. Természetesen az  időszak során bármikor, akár 1 órára is igénybe veheted személyi edződ segítségét, hogy ellenőrizze gyakorlataid helyességét és konzultáljatok az edzéssel és életmódváltásoddal kapcsolatban.

Ha az étrendeddel és életmódváltásoddal kapcsolatban még részletesebb és bővebb információkat szeretnél kapni, akkor vedd igénybe dietetikusunk szolgáltatását.

A személyre szabott edzésprogramunk tartalmazza a törölköző és tusfürdő használatot, illetve egy kényelmes öltözőszekrény használatát is.

Bővebb információ: sales@springday.hu

A Smart programmal egy személyre szabott és teljes körű edzés programot kapsz, ezzel segítünk neked elindulni az új élet felé.

Ezzel a programmal nem kell többé azon gondolkoznod, hogy vajon melyik gépen, milyen gyakorlatokat végezz, vagy, hogy mit egyél vagy mit ne, a kívánt hatás elérése érdekében. Sőt, még időt is spórolunk neked, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a napodból!

Ezzel a programmal az a célunk, hogy segítsünk neked elérni a célodat!

Voltál már úgy, hogy céltalanul bolyongtál a fitness teremben és próbáltad ellesni a helyes mozgást másoktól? Hogy teljesen tanácstalanul ott álltál a gép előtt, és fogalmad sem volt arról, hogy vajon jól csinálod-e? A Smart programmal ez nem fordulhat elő!

Hogy néz ki a Smart program?

 1. Lépés: InBody – Teljes testösszetétel meghatározás

  A legelső lépésként felmérjük az aktuális állapotodat az Inbody testösszetétel analizáló készülékkel. Ez a készülék 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz. Ezt a felmérést 3 havonta megismételjük a program keretén belül és összevetjük az eredményeket. Megnézzük, hogy a kiindulási ponthoz képest, miben történt változás és ennek megfelelően alakítjuk a további edzést.

 2. Lépés: Étrendprogram

  A következő lépésben a milon köredzővel lesz egy rövid megbeszélés, ahol átbeszélitek az eddigi étrendedet és a céljaidnak megfelelően egy program segítségével kialakít egy étrendprogram – útmutatót.  Az útmutató 10 napra elegendő, amit folyamatosan tudsz használni, így akár 1 hónapig is biztosítja számodra az étrendet.

 3. Lépés: Milon gépek használata

  A Smart program egyik meghatározó része a milon köredzés, ami a tényleges testedzést adja neked 36 perc alatt.
  Mielőtt a milon gépeket elkezdenéd használni, a milonizer segítségével felmérjük a testi adottságaidat (magasság, súly, karok és lábak hossza). Ezeknek az adatoknak a segítségével a milon gép személyre szabottan, automatikusan a te igényeidnek megfelelően fog beállni, amikor elkezded használni őket. A milon karórán tárolja az adataidat, így könnyen nyomon tudod majd követni a folyamatos fejlődésedet. Bármi is legyen a célod, mi segítünk elérni a Smart program keretén belül.A milon köredzéssel ezentúl csak az edzésre kell koncentrálnod! Minden másra figyel helyetted a milon! A legideálisabb tartományban edzel végig, úgy, ahogy neked jó. Közben az eredmény sem marad el, hiszen bármi is legyen a célod, a milon kör megteremti a tökéletes alapokat a leghatékonyabb edzéshez.

  A milon edzés testi előnyei

  • Ízületi stresszcsökkentés
  • Hát – és ízületfájdalom csökkentése
  • Ízületi betegségek megelőzése, mint csontritkulás, gyulladás és egyéb ízületi rendellenességek
  • Testtartás és állóképesség növelés; a mindennapi fizikai kihívások egyszerűbbé válnak
  • Összességében nagyobb fizikai erőnlét fiatalok és idősek számára
  • Megnövekedett anyagcsere
  • Megnövekedett izomképződés

 4. Lépés Cardio, Erősítő részleg használat + Csoportos órákon való részvétel

A Smart programmal nyugodtan tudod használni a Cardio és erősítő részlegünket és részt vehetsz a csoportos óráinkon is.

 

Érdekel a Smart Program? Keresd értékesítő kollégáinkat a sales@springday.hu e-mail címen.

 

Smart programunk tartalmazza a törölköző és tusfürdő használatot, illetve egy kényelmes öltözőszekrény használatát is.

INDULÁS: 2018. AUGUSZTUS 01. 

Az ország legnagyobb egészség és fitnesz központjában, a Springday Health Club-ban a legnagyobb emberek is visszakaphatják az egészséget, és az ideális testsúly lehetőségét.

Nálunk nem kell kellemetlenül érezned magad a méreteid miatt, mert a program vezetője, aki mindenki számára segítséget nyújt – akár úgy hogy együtt edz veled –  maga is jelentős túlsúllyal kezdi meg a programot. Naponta ott lesz veled, segít, biztat, tanácsot ad, de úgy, hogy amiről beszél, azt maga is teszi vagy már kipróbálta.

A Big Man Club tagjai egy nagy csapat, akik használják a modern edzési lehetőségeket, mint például a Milon köredzés programot vagy az Aquatraining órát, hogy személyre szabottan, szenvedés nélkül, mosolyogva a leghatékonyabban érjék el céljaikat.

Igény szerint edző és dietetikus is segít a club tagjainknak a tökéletes eredmény elérésében.

Az ország első, egyedülálló csoportja, ahol a nagy emberek is jól érezhetik magukat! Úgy gondoljuk a rendszeres mozgással és edzéssel járó jó közérzet és kondíció nem kiváltság, még akkor sem, ha az egyén  testtömeg indexe már jelentős vagy akár kóros túlsúlyt jelez.

A hölgyeket 30, vagy annál magasabb, míg a férfiakat 35, vagy annál nagyobb BMI, azaz testtömeg index-el várjuk szeretettel körünkbe, hogy ők is visszanyerhessék  mobilitásukat.
(BMI számítás: Testmagasság méterben, pl. ha 1.75, akkor vesszük annak a négyzetét (1.75 x 1.75)
és a kapott számmal elosztjuk az adott személy testsúlyát kilogrammban.
Tehát :  1.75 x 1.75 = 3,0625  ha a testsúly 134 kg, akkor 134 : 3,0625 = 43.45 így tehát a példában szereplő egyén BMI index-e 43.45 )

Ezek után már csak egyetlen kérdés van. Te mikor jössz el hozzánk egy személyes program bemutatásra?

“Nálunk a fogyás csak mellékhatás!”

Programunk vezetője Barabás Zoltán dee jay, rádiós műsorvezető, író, személyesen várja a tettre kész érdeklődőket, akik hozzá hasonló cipőben járnak. Zoltán naponta áll a csoport tagjai rendelkezésére, hogy edzőtársuk és motivátoruk legyen.

Ő maga is mindennap azon dolgozik, hogy ismét jó formában és jó hangulatban élhessen. Egy betegségből adódó súlyos elhízásával együtt is naponta edz, egyre jobban érzi magát a bőrében, folyamatosan csökken a súlya és szívesen megosztja saját tapasztalatait a csoport tagjaival. Természetesen szakedzők, dietetikusok is rendelkezésre állnak, hogy mindenki a maga számára legkevésbé megterhelő, de eredményes edzésprogramot állíthasson össze.

Két féle bérlettípussal várjuk vendégeinket, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat.

 1. A Big Man Club havi bérlet ára: 15.900 Ft
  Belépés:
  minden nap 15:00 óráig (hétköznap és hétvégén is)
  A bérlet ára tartalmazza:
  – személyre szabott Milon köredzést,
  – csoportos órákon való részvételt,
  – fitness és cardio részleg használatát,
  – funkcionális terem használatát,
  – wellness részleg használatát (pezsgőfürdő, úszómedence, szaunák, napozóterasz)
  – 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban,
  – tusfürdő és törölköző használatát,
  – egy kényelmes öltözőszekrény használatát
  – havi 1 alkalommal Teljes testösszetétel mérés (Inbody370 készülékkel).
 2. A Big Man Club havi bérlet ára: 19.900 Ft
  Belépés:
  egész nap (hétköznap és hétvégén is)
  A bérlet ára tartalmazza:
  – személyre szabott Milon köredzést,
  – csoportos órákon való részvételt,
  – fitness és cardio részleg használatát,
  – funkcionális terem használatát,
  – wellness részleg használatát (pezsgőfürdő, úszómedence, szaunák, napozóterasz)
  – 4 óra díjtalan parkolási lehetőséget a mélygarázsban,
  – tusfürdő és törölköző használatát,
  – egy kényelmes öltözőszekrény használatát
  -havi 1 alkalommal Teljes testösszetétel mérés (Inbody370 készülékkel).

Első lépés

Vedd fel a kapcsolatot velünk! Gyere el hozzánk egy személyes program bemutatásra, ahol bemutatjuk neked klubunk adottságait és szolgáltatásait. A program bemutatása nem jár semmilyen kötelezettséggel és teljesen díjtalan.

Teljes testösszetétel mérés

A felmérést a klubunkban található Inbody 370  készülék segítségével végezzük.

Az Inbody egy testösszetétel analizáló készülék, amely 5 szegmensre osztja a tested
(4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramodhoz. Ezt a felmérést minden időszak elején megismételjük (havi rendszerességgel) és összevetjük az eredményeket. Majd megnézzük, és kielemezzük, hogy a kiindulási ponthoz képest miben történt változás és a minél hatékonyabb eredmény érdekében, ennek megfelelően alakítjuk, szükségesetén módosítjuk a további edzéseket.

A felmérés eredményeinek ismeretében és az egyéni célokról történő egyeztetés után, összeállítjuk az edzésprogramod és kezdődhet a program.

A Big Man Club nagy hangsúlyt fektet edzések közben a jó hangulat és a megfelelő környezet megteremtésére, ezért eleinte főleg a csoportos edzéseket javasoljuk a klubhoz csatlakozóknak.

Azt tapasztaljuk együtt könnyebb! Hasonló adottságú emberek együtt hatékonyabban tudnak tevékenykedni. A legújabb felmérések is ezt bizonyítják, hogy jelentősen hatékonyabbak a csoportokban végzett edzések, ez alól csak az élsportolók a kivételek.

Általános javaslatunk a kezdéshez, a Milon köredzés program és az Aquatraining rendszeres használata, igényszerinti kiegészítő programok alkalmazásával.

Várunk tehát Téged is, már holnaptól, hogy visszanyerd a mozgás szabadságát, az önbecsülésed!
Szeretnénk együtt örülni veled a sikereidnek, az egyre jobb kedvednek és az egyre kisebb ruhaméreteidnek!

Barabás Zoltán személyes üzenete: 

” Elmúltam 56 éves, kb. 80 kilogramm a túlsúlyom és mindennap mosolyogva sietek a klubba.
Mindig van itt valaki, aki rám mosolyog, aki megveregeti a hátam, aki bíztat, aki drukkol, aki csak annyit mond: Ez az, csináld, ne add fel! Egyszerűen jó ide jönni. Bár én fogom neked azt mondani az első találkozásunkkor, hogy a mérleged dugd el egy időre a szekrény mélyére, ennek ellenére büszkén látom, hogy már nem feszülnek úgy rajtam a ruháim, hogy újra képes vagyok lehajolni és már ott tartok, hogy mindenből a dupla edzéstervet teljesítem kínlódás és erőlködés nélkül. Ne gondold, hogy erőszakos vagyok, de azt mondom, Te is megérdemled, hogy adj még egy esélyt magadnak. Nem fogod megbánni ígérem! Sajnos helyetted idejárni, edzeni én nem tudok, de veled edzeni, akár mindennap, ebben számíthatsz rám!”

Időpont- egyeztetés:

telefonszám: 06 70 393 0142

e-mail cím: bigmanclub@springday.hu

Az élet 55 év felett sem áll meg – halljuk ezt sokszor. De vajon elgondolkozunk azon egy pillanatig is, hogy a sport valójában mennyire fontos az életünkben? Amíg fiatalabbak és fittebbek vagyunk hajlamosak vagyunk természetesnek venni az erőnlétünket és az egészségünket. Ám az idő előrehaladtával jelentkeznek az ízületi problémák, erőnlétünk fokozatosan csökken és szép lassan egyre inkább hanyagoljuk a mozgást.

Szeretnél az unokáddal is játszani? Tegyél egészségedért, mi segítünk!

All inclusive 55+ programunkat elsősorban az 55 év felettieknek ajánljuk, akik éreznek magukban lendületet, erőt, hogy fenntartsák, aktív sportolásukat vagy éppen most szeretnének belevágni egy új életbe.

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG, HOGY ÉRZIK MAGUKAT NÁLUNK A KLUBTAGJAINK!

All Inclusive 55+ programunk tartalma:

 1. lépés: InBody – Teljes testösszetétel meghatározás

  A legelső lépésként felmérjük az aktuális állapotodat az Inbody testösszetétel analizáló készülékkel. Ez a készülék 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz. Ezt a felmérést 3 havonta megismételjük a program keretén belül és összevetjük az eredményeket. Megnézzük, hogy a kiindulási ponthoz képest, miben történt változás és ennek megfelelően alakítjuk a további edzést.

 2. lépés: Étrendprogram

  A következő lépésben a milon köredzővel lesz egy rövid megbeszélés, ahol átbeszélitek az eddigi étrendedet és a céljaidnak megfelelően egy program segítségével kialakít egy étrendprogram – útmutatót.  Az útmutató 10 napra elegendő, amit folyamatosan tudsz használni, így akár 1 hónapig is biztosítja számodra az étrendet.

 3. lépés: Milon gépek használata

  A Senior program egyik meghatározó része a milon köredzés, ami a tényleges testedzést adja neked 36 perc alatt.
  Mielőtt a milon gépeket elkezdenéd használni, a milonizer segítségével felmérjük a testi adottságaidat (magasság, súly, karok és lábak hossza). Ezeknek az adatoknak a segítségével a milon gép személyre szabottan, automatikusan a te igényeidnek megfelelően fog beállni, amikor elkezded használni őket. A milon karórán tárolja az adataidat, így könnyen nyomon tudod majd követni a folyamatos fejlődésedet. Bármi is legyen a célod, mi segítünk elérni a Senior program keretén belül.

A milon edzés testi előnyei

 • Ízületi stresszcsökkentés
 • Hát – és ízületfájdalom csökkentése
 • Ízületi betegségek megelőzése, mint csontritkulás, gyulladás és egyéb ízületi rendellenességek
 • Testtartás és állóképesség növelés; a mindennapi fizikai kihívások egyszerűbbé válnak
 • Összességében nagyobb fizikai erőnlét fiatalok és idősek számára
 • Megnövekedett anyagcsere
 • Megnövekedett izomképződés
 1. lépés: Töltődj fel a wellness részlegünkön!

  Wellness részlegünkön különleges szaunák és gőzkabinok sora, medence, pezsgőfürdő, napozóterasz vár. Tökéletes kiegészítése egy fárasztó napnak. Az All Inclusive 55+ programunkban kedved szerint használhatod wellness részlegünket is.

 2. lépés: Légy fitt Senior tornával!

  Milon program kiegészítéseként Senior torna óráinkat is látogathatod. Grúz Szabina hetente 4 alkalommal tart Senior torna órát, kifejezetten ízület kímélő és testtartást javító óra. Ha többet szeretnél tudni erről az óráról, kattints ide.

 3. lépés: Biztosítjuk számodra a parkolást!

  Mélygarázsunk 3500m2-en kínál díjmentes parkolást ehhez a programhoz, így biztonságban tudhatod az autódat is, amíg te nyugodtan edzel.

 

Belépés: 6:00-15:00-ig lehetséges az All Inclusive 55+ programmal.

Segítünk megtenni az első lépéseket!
Kérdésed van? Keresd értékesítő kollégáinkat a sales@springday.hu e-mail címen.

 

Senior programunk tartalmazza a törölköző és tusfürdő használatot, illetve egy kényelmes öltözőszekrény használatát is.

Baba – Mama program:

Baba – Mama programunk végig kísér a fogantatástól kezdve egészen a gyermek 4 éves koráig.  Célunk az, hogy minden kismamának a maximális segítséget megadjuk ahhoz, hogy élete legcsodálatosabb időszakát biztonságban, nyugodt körülmények között, a kisbabájával együtt egy motiváló közösségben töltse el úgy, hogy közben önmagát formában tudja tartani.

Kiknek ajánljuk a programunkat? 

 • A várandós kismamáknak.
 • Szülés után a kisbabával együtt 1 éves koráig.
 • A kisbaba 1-4 éves koráig.

Várandós kismamáknak: 

A rendszeres mozgás, sportolás és edzés mindig fontos a szervezet egészséges működésének szempontjából. Kismama torna óráinkon egyes mozgásformák, a megfelelő izomcsoportok erősítése révén, segíthetnek, hogy komfortosabban érezd magad a terhesség alatt, míg más izomcsoportok fejlesztése könnyebbé teheti számodra a szülést. Bár ebben az időszakban gyakran érezheted magad fáradtnak, a rendszeres mozgásból energiát, erőt és kitartást nyerhetsz a 9 hónap alatt.

Szülés után, kisbabával együtt 1 éves koráig:

A szülést követően a regenerációé a főszerep, amelyre kifejezetten ajánljuk a „Body Shaping with Baby” csoportos óránkat. Ezen az órán a kisbaba pár hónapos korától kezdve egészen 1 éves koráig részt vehet az órán anyukájával együtt. Egy igazi alakformáló óra kisbabákkal. Játékos és hatékony formája az edzésnek. A formába lendülés garantált, hangsúlyt fektetve a terhesség utáni regenerálódásra, kritikus részek alapos formálására, természetesen maximálisan a szoptatást figyelembe véve.

A kisbaba 1-4 éves koráig:

A kisbaba 1-4 éves koráig játszóházunkban vigyázunk gyermekedre! Tudjuk, hogy az egyik legnagyobb problémát az jelenti egy kismama életében, hogy hova tegye gyermekét az edzés idején. Megteremtjük számodra az ideális lehetőséget a hatékony edzéshez! Ameddig te nálunk edzel, mi vigyázunk gyermekedre! Játszóházunkban szakképzett óvónők és pedagógusok várják a gyerekeket, így te nyugodtan edzhetsz.

Nézzük miből is áll a Baba- Mama program:

 1. lépés: InBody – Teljes testösszetétel meghatározás
  A legelső lépésként felmérjük az aktuális állapotodat az Inbody testösszetétel analizáló készülékkel. Ez a készülék 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz. Ezt a felmérést 3 havonta megismételjük a program keretén belül és összevetjük az eredményeket. Megnézzük, hogy a kiindulási ponthoz képest, miben történt változás és ennek megfelelően alakítjuk a további edzést.
 2. lépés: Étrendprogram
  A következő lépésben a Milon köredzővel lesz egy rövid megbeszélés, ahol átbeszélitek az eddigi étrendedet és a céljaidnak megfelelően egy program segítségével kialakít egy étrendprogram – útmutatót.  Az útmutató 10 napra elegendő, amit folyamatosan tudsz használni, így akár 1 hónapig is biztosítja számodra az étrendet.
 3. lépés: Milon gépek használata
  A Baba – Mama program egyik meghatározó része a Milon köredzés, ami a tényleges testedzést adja neked 36 perc alatt.
  Mielőtt a Milon gépeket elkezdenéd használni, a milonizer segítségével felmérjük a testi adottságaidat (magasság, súly, karok és lábak hossza). Ezeknek az adatoknak a segítségével a Milon gép személyre szabottan, automatikusan a te igényeidnek megfelelően fog beállni, amikor elkezded használni őket. A Milon karórán tárolja az adataidat, így könnyen nyomon tudod majd követni a folyamatos fejlődésedet. Bármi is legyen a célod, mi segítünk elérni a Baba –Mama program keretén belül.
  Gyakran előfordul a kismamák körében, hogy amikor újra visszatérnek edzeni, kellemetlenül érzik magukat, esetleg feszengenek. Ebben a programban semmi másra nem kell figyelned, csak saját magadra! Mindent a saját edzettségi állapodnak megfelelően végezhetsz. Közben az eredmény sem marad el, hiszen bármi is legyen a célod, a Milon kör megteremti a tökéletes alapokat a leghatékonyabb edzéshez. 36 perc, amikor újra te lehetsz a középpontban, amikor újra kikapcsolhatsz és tehetsz valamit azért, hogy újra a régi formádban ragyogj. Mindezt úgy, hogy közben a gyermekedet biztonságban tudhatod.
  A Milon edzés testi előnyei

  • Ízületi stresszcsökkentés
  • Hát – és ízületfájdalom csökkentése
  • Ízületi betegségek megelőzése, mint csontritkulás, gyulladás és egyéb ízületi rendellenességek
  • Testtartás és állóképesség növelés; a mindennapi fizikai kihívások egyszerűbbé válnak
  • Összességében nagyobb fizikai erőnlét fiatalok és idősek számára
  • Megnövekedett anyagcsere
  • Megnövekedett izomképződés
 4. lépés: Vigyázunk gyermekedre!
  Tudjuk, hogy az egyik legnagyobb problémát az jelenti egy kismama életében, hogy hova tegye gyermekét az edzés idején. Megteremtjük számodra az ideális lehetőséget a hatékony edzéshez! Ameddig te nálunk edzel, mi vigyázunk gyermekedre! Játszóházunkban szakképzett óvónők és pedagógusok várják a gyerekeket, így te nyugodtan edzhetsz. A játszóház nyitvatartási ideje: hétköznap: 8.00 – 13.30 és 15.45 – 19.00; szombaton: 8.00 – 14.00, vasárnap: zárva.
 5. lépés: Csoportos órákon való részvétel
  Baba-Mama programunkban a csoportos óráinkra is bármikor ellátogathatsz, így színesítheted az edzéseidet. Csoportosan mozogni, együtt dolgozni az edzővel, érezni a közös energiákat és a jó hangulatot, miközben magával ragad a zene – hihetetlenül jól motiválja, és rendszerességre ösztönzi az embert. Kismamáknak kifejezetten ajánlott csoportos óráink: Body shaping with baby, Kismama torna.
 6. lépés: Wellness részlegünk használata
  Csodálatos wellness részlegünket is használhatod, ahol pezsgőfürdő, úszómedence, gőzkabin és szaunák sora vár rád.
 7. lépés: Biztosítjuk számodra a parkolást!
  Mélygarázsunk 3500m2-en kínál díjmentes parkolást ehhez a programhoz, így biztonságban tudhatod az autódat is, amíg te nyugodtan edzel.

Belépés: 6:00-12:00-ig lehetséges Baba-Mama programmal.
Érdekel a Baba-Mama program? Keresd értékesítő kollégáinkat a sales@springday.hu e-mail címen.

Baba-Mama program ára: 15.900 Ft/hó

 

Baba-Mama programunk tartalmazza a törölköző és tusfürdő használatot, illetve egy kényelmes öltözőszekrény használatát is.

 

A sportkardiológiai vizsgálatok elsősorban a különböző alapszűrések szempontjából fontosak, de minden paraméterükből következtetni lehet a szív aktuális állapotára, fejleszthetőségére és veszélyeztetettségére. Ha valaki hosszabb ideig nem sportolt és most szeretne visszatérni az aktív sportolásba, nekik ajánlott előtte egy átfogó vizsgálatot készíteni, amelyből kiindulva felmérheti az aktuális állapotát és ennek megfelelően építheti fel az edzéstervet.  Ha viszont valaki aktív sportoló, náluk is ajánlott bizonyos időközönként elvégezni a sportkardiológiai vizsgálatot, ezzel is kizárva az esetleges kockázatokat.

A sportkardiológiai vizsgálatok körében találhatóak fizikai, strukturális és funcionális vizsgálatok. Leggyakrabban az EKG tesztet (nyugalmi vagy terheléses) alkalmazzák és a szívultrahangot. Ezeket a vizsgálatokat ajánlott laborvizsgálatokkal kiegészíteni.

Kinek ajánlott a vizsgálat?

 • Amennyiben Önt vagy gyermekét kiszűrték a sportorvosi hálózatban, vagy terheléssel összefüggésbe hozható panaszai vannak (mellkasi fájdalom, szédülés, ájulás).
 • Szívritmuszavar esetén.
 • Ajánlott a vizsgálaton való részvétel mindazon felnőttek számára is, akik aktív, rendszeres szabadidő sportot végeznek.
 • Élsportolók, versenysportolók számára.
 • Életmódváltás előtt, sportolás meg- vagy újrakezdésekor.

Sportkardiológiai csomag tartalma:

Nagy labor csomag:  mennyiségi vérkép, minőségi vérkép, glükóz, Na, Ka, Ca, MG, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, összbilirubin, GOT, GPT, Gamma-GT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, vas, vizeletvizsgálat, üledék meghatározás, TSH.

Egészségügyi állapotfelmérés:

 • szívstressz-mérés,
 • érelmeszesedés-szűrés,
 • testösszetétel-mérés.

Belgyógyászati vizsgálat: anamnézis, fizikális vizsgálat, vérnyomás-mérés, pulzusmérés.

Kardiológiai vizsgálat: szívultrahang, nyugalmi EKG, terheléses EKG.

Életmód tanácsadás: 60 perces táplálkozási és életmód tanácsadás.

Protokollunk szerint több megjelenést igényel a szűrés, hiszen egyes vizsgálatok eredményei szükségesek lehetnek egy következő vizsgálathoz.

Ára: 89.000 Ft

Sportkardiológiai plusz csomag tartalma:

Bővített nagy labor csomag: mennyiségi vérkép, minőségi vérkép, glükóz,  inzulin, HgbA1C,  Na, Ka, Ca, MG, P, karbamid, kreatinin, húgysav, LDH, CK, CRP, összfehérje, albumin, koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, összbilirubin, GOT, GPT, Gamma-GT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, vas, vizeletvizsgálat, üledék meghatározás, TSH, T3, T4, Anti-TPO, amiláz, lipáz, D-vitamin.
Egészségügyi állapotfelmérés:
•    szívstressz-mérés,
•    érelmeszesedés-szűrés,
•    testösszetétel-mérés,

Belgyógyászati vizsgálat: anamnézis, fizikális vizsgálat, vérnyomás-mérés, pulzusmérés.

Kardiológiai vizsgálat: szívultrahang, nyugalmi EKG, terheléses EKG.

Ultrahang vizsgálat: nyaki (pajzsmirigy és nyaki erek is), hasi és kismedencei (hasi szervek többek között: máj, epe, vese, lép, hasi aorta, kismedencei vizsgálat: húgyhólyag, prosztata).

Ortopédiai vizsgálat / reumatológiai vizsgálat / gyógytorna: ízületi és mozgásszervi szakorvosi szűrővizsgálat.

Szakorvosi értékelés: az orvosi eredmények értékelése szakorvos által.

Életmód tanácsadás: 60 perces táplálkozási és életmód tanácsadás
Protokollunk szerint több megjelenést igényel a szűrés, hiszen egyes vizsgálatok eredményei szükségesek lehetnek egy következő vizsgálathoz.

Ára: 149. 000 Ft

 

A Medical Care csomagokat keresd értékesítő kollégáinknál személyesen, vagy a sales@springday.hu e-mail címen.