Top

PULAY NIKOLETT

Vannak természetesebb módszerek, amivel sokat lehet tenni egészségünk megőrzéséért, helyreállításáért.

PULAY NIKOLETT

Személyi edző

BEMUTATKOZÁS

Pulay Nikolett vagyok masszázs terapeuta, akupresszőr.

Gyermekként sokszor voltam beteg, amit gyógyszerekkel kezeltek. Felnőttként úgy éreztem vannak természetesebb módszerek, amivel sokat lehet tenni egészségünk megőrzéséért, helyreállításáért és fontosnak tartom a megelőzést és erre egy remek módszer a masszázs.

Javaslom, hogy testi-lelki felfrissülésed érdekében legalább havi egyszer masszázst is iktass be hétköznapjaidba, ehhez pedig fordulj hozzám bizalommal.

Az alábbi masszázstípusokkal várlak szeretettel:

 • TUI-NA (KÍNAI MASSZÁZS)

  A Tui na (kínai) masszázs az akupunktúrás pontok, meridiánok stimulálásával segíti a test hatékonyabb működését, harmonizálását, hat a belső szervekre, vérkeringésre, immunrendszerre, nyirokrendszerre, segít a nőgyógyászati, légzőszervi, mozgásszervi, emésztőrendszeri problémáknál. Hatékonyan kezelhetőek a váll, hát, derék, mozgásszervi problémák, sportsérülések, menstruációs problémák. A masszázs célja a szervezetben lévő energia (csi) befolyásolása, az életenergia áramlását gátló akadályok leküzdése az energiaháztartás harmonizálása.

  Hatékony segítség az egészségmegőrzésben és megelőzésben. A masszázst lehet olajjal végezni és olaj nélkül ruhában. A masszázs a teljes testen történik hát, végtagok, mellkas, has, arcon és a fejen.

  A masszázst kúraszerűen lehet alkalmazni, egészségügyi problémák esetén heti rendszerességgel, így növeli a kezelés hatékonyságát. Régebb óta fennálló problémák esetén több alkalomra van szükség.

  Alkalmazása: – erősíti az immunrendszert – aktiválja a szervezet öngyógyító erőit – enyhíti az ülő életmód kártékony hatásait – lazítja, nyújtja az izmokat, oldja az izomcsomókat – vállproblémákra – mozgásszervi és belszervi problémáknál – ízületi és gerincproblémáknál – deréktáji fájdalmaknál – nőgyógyászati problémáknál – fejfájás – izomfájdalmak, izomfáradtság kezelése – emésztési problémáknál

  Ellenjavallatok, amikor tilos masszírozni: – nyílt sebek – bőrbetegségek – tumornál – fertőző betegségeknél – veszélyeztetett terhességnél – trombózis – rosszindulatú daganatok – TBC esetén – lázas állapot – közvetlenül műtét után – nagyfokú visszér – epilepszia, idegrendszeri betegségek.

 • KÍNAI FEJ- ÉS HÁTMASSZÁZS

  A kezelés az arcon lévő akupresszúrás pontok masszázsával kezdődik, beletartozik a fül és fej masszázsa is. Ez a masszázs alkalmas a fejfájás csillapítására, valamint hat a légzőrendszeri, és emésztési problémákra is. Mivel a fülön az egész szervezet reflexzónái megtalálhatóak, így az egész szervezetre lehet hatni. A rohanó és ülő életmódunkkal járó nyaki, háti és deréktáji fájdalmak enyhítésében segít. A nyakmasszázs lazítja az izmokat, segíti a stresszes állapot megszüntetését. Azoknak ajánlott akik nem szeretik a teljes testmasszázst, mégis szeretnének kicsit lazulni és pihenni.

 • LÉLEKMASSZÁZS

  Lélekmasszázs, más néven Metamorf masszázs egy rendkívül hatékony lelki blokk-oldó technika, felszabadítja és megszabadítja a Lelket a felesleges terhektől, és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb élet elérésére. Segít átalakulni az embernek, segít feloldani a félelmeket, gátlásokat, nyomasztó érzéseket, segít nyitottabbá, oldottabbá válni, nő az önbizalom. Nagyon hatékony a pszichoszomatikus tünetek és betegségek kezelésében. A masszázs segít oldani a problémákat, segít a tudattalan, hátráltató emlékek a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában. Alkalmazása során a kezelt személy mély megváltozott nyugalmi tudatállapotba kerül, melynek során a múlt nyomasztó eseményei feloldásra kerülnek. Ez egy nagyon lágy technika, mely a lábakon, kezeken és a fejen történik speciális érintési módokkal.

 • RELAXÁCIÓS MASSZÁZS

  Gyengéd, lassú mozdulatokkal végzett, kikapcsolódást elősegítő, akupresszúrás pontokat stimuláló masszázskombináció az egész vagy a fél testre kiterjedően. Kiváló stresszoldó hatásának köszönhetően javítja szervezetünk állóképességét.

 • VITALIZÁLÓ MASSZÁZS

  A masszázs során a test kezelt felületére megfelelően alkalmazott mechanikus inger hat. A válaszreakció következtében javul a vérkeringés, az ízületek mozgása felszabadul, a nyirokrendszer működése fokozódik, melynek következtében a salakanyagok eltávoznak, a test relaxált állapotba kerül, csökken a stressz és az immunrendszer működése javul.