Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSPROGRAM

 

Kinek ajánljuk a személyre szabott edzésprogramunkat?

Akik csak pár alkalommal szeretnének segítséget kapni személyi edzőtől a helyes mozgás elsajátításában. Ezt követően pedig önállóan edzenének.

Ennek a programnak az a lényege, hogy alkalmanként segítséget kapsz egy személyi edzőtől, de az edzések nagy részét egyedül tudod végezni a személyi edző útmutatásai alapján.

Állapotfelmérés. Személyre szabott edzés.

 

HOGY NÉZ KI A SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSPROGRAM?

 

INBODY – TELJES TESTÖSSZETÉTEL MEGHATÁROZÁS

A legelső lépésként a kiválasztott személyi edződ felméri az aktuális állapotodat az Inbody370 testösszetétel analizáló készülékkel. Ez a készülék 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz. Ezt a felmérést minden időszak elején megismételjük a program keretén belül és összevetjük az eredményeket. Megnézzük, hogy a kiindulási ponthoz képest miben történt változás és ennek megfelelően alakítjuk a további edzést.

EGYÉNI EDZÉS

Személyi edződ útmutatásai alapján egyénileg, a saját tempódban tudod végezni az edzéseket.

Első lépésként a START bérletet tudod  megvásárolni. Ez 3 alkalmat (3 x 60 min.) tartalmaz. Az első alkalom során a kiválasztott személyi edződ felméri az aktuális edzettségi állapotodat. A felmérés az InBody 370 testösszetétel mérő készülékkel történik, amely teljesen fájdalommentes és azonnal kézhez vehető eredményt mutat a tested aktuális állapotáról. Ezt követően az állapotodnak és a kitűzött céljaidnak megfelelően az edző segítségével begyakoroljátok a gyakorlatok helyes kivitelezését és végrehajtását. Ez után egyedül végezheted az edzéseket.

A programban résztvevő edzők:

A továbbiakban a CONTROLL bérletet tudod megvásárolni, mely 2 (2 x 60 min.) alkalmat tartalmaz. Ez a 2 alkalom szükséges arra, hogy a személyi edződ felmérje az aktuális állapotodat ismét az InBody370 testösszetétel mérő készülékkel, illetve az eddig elvégzett gyakorlatokat frissítse veled.

 

Ha az étrendeddel és életmódváltásoddal kapcsolatban még részletesebb és bővebb információkat szeretnél kapni, akkor vedd igénybe dietetikusunk szolgáltatását.

 

A személyre szabott edzésprogramunk tartalmazza a törölköző és tusfürdő használatot, illetve egy kényelmes öltözőszekrény használatát is. A Start program ára: 10.000 Ft. A Controll program ára: 10.000 Ft

 

JELENTKEZEM A START PROGRAMRA!

A jelentkezéshez töltsd ki a táblázatot, hogy felvehessük veled a kapcsolatot. Ha nem tudod eldönteni, hogy ki lenne a számodra megfelelő edző, kérjük, hogy írj pár sort arról, hogy milyen edzőt keresel és szívesen ajánlunk mi.