Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSPROGRAM

 

Biztosan ismerős neked is az a helyzet, amikor ott állsz az edzőteremben, kipróbálod a szabad gépeket, de a végén nem tudod, hogy mit is kellene csinálnod, hogy hatékonyan és eredményesen tudj edzeni. Ennek általában az lesz a vége, hogy pár alkalom után elveszted a lelkesedésedet és messze elkerülöd az adott fitnesz termet.

 

Ezért találta ki a SPRINGDAY HEALTH CLUB a Személyre szabott edzésprogramot, melynek az a lényege, hogy alkalmanként segítséget kapsz egy személyi edzőtől, de a edzések nagy részét egyedül tudod végezni a személyi edző útmutatásai alapján.

 

Ezzel a programunkkal egy személyre szabott és teljes körű edzésprogramot kapsz. Minden időszak elején felmérjük az állapotodat, így könnyen láthatóvá válik a fejlődésed.

 

Mire számíthatsz?

 

Első lépésként a START BÉRLETet tudod megvásárolni. Ez 3 alkalmat tartalmaz, melynek során a kiválasztott személyi edződ felméri aktuális állapotodat, majd begyakoroljátok a gyakorlatokat. Ezután egyedül végezheted az edzéseket.

 

A továbbiakban a CONTROLL bérletet tudod megvásárolni, mely 2 alkalmat tartalmaz. Ez a 2 alkalom szükséges arra, hogy a személyi edződ felmérje az aktuális állapotodat.

 

HOGY NÉZ KI A SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSPROGRAM?

 

  1. LÉPÉS: INBODY – TELJES TESTÖSSZETÉTEL MEGHATÁROZÁS

    A legelső lépésként a kiválasztott személyi edződ felméri az aktuális állapotodat az Inbody testösszetétel analizáló készülékkel. Ez a készülék 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz. Ezt a felmérést minden időszak elején megismételjük a program keretén belül és összevetjük az eredményeket. Megnézzük, hogy a kiindulási ponthoz képest miben történt változás és ennek megfelelően alakítjuk a további edzést.

  2. LÉPÉS: EGYÉNI EDZÉS

    Személyi edződ útmutatásai alapján egyénileg, a saját tempódban tudod végezni az edzéseket.

  3. LÉPÉS: CONTROLL BÉRLET VÁSÁRLÁSA

Egy-másfél havonta célszerű CONTROLL bérletet váltani, hogy a személyi edződ fel tudja mérni aktuális állapotodat, módosítsa edzéstervedet és étrendedet. Ez a bérlet két alkalmat tartalmaz. Természetesen az  időszak során bármikor, akár 1 órára is igénybe veheted személyi edződ segítségét, hogy ellenőrizze gyakorlataid helyességét és konzultáljatok az edzéssel és életmódváltásoddal kapcsolatban.

 

Ha az étrendeddel és életmódváltásoddal kapcsolatban még részletesebb és bővebb információkat szeretnél kapni, akkor vedd igénybe dietetikusunk szolgáltatását.

 

A személyre szabott edzésprogramunk tartalmazza a törölköző és tusfürdő használatot, illetve egy kényelmes öltözőszekrény használatát is.

 

Bővebb információt szeretnék

START BÉRLET PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ EDZŐK

TÓTH ANDREA

HÓR LÁSZLÓ

DEÁK TAMÁS

DEÁK ZSOLT

TIHANYI ÁKOS

HOLCZER BALÁZS

FARDA KRISZTÁN

APP-VARGA PÉTER

 

 

További programjaink:

smartprogram

Smart Program

bigmanclub

Big Man Club

allinclusive

All Inclusive 55+

babamama

Baba Mama Program

sirazsir

Sír a Zsír

medicalcare

Medical Care Program