InBody felmérés

INBODY FELMÉRÉS – EGYSZERŰ, PONTOS TESTÖSSZETÉTEL MEGHATÁROZÁS

Teljes testösszetétel mérés!

 

Az InBody mérés motiválóan hat az egészséges életmód és a sportolás irányába tartóknak, de sok újat mutathat a már aktívan sportolóknak is.

 

A kezdők és a rendszeresen sportolók esetében is az ismételt mérések visszajelzést adnak az elvégzett munkáról, így kimagasló motivációs eszköz lehet!

 

A mérés az Inbody testösszetétel analizáló készülékkel történik, amely teljesen fájdalommentes. Az InBody készülékre ráállva fél perc alatt megtudhatod, hogy milyen arányban van a zsír, izom, víz a szervezetedben.

 

Ha sportolsz, ezzel könnyedén nyomon követheted a fejlődésedet.

 

Ha most szeretnél elkezdni mozogni, akkor egy remek kiinduló pontot biztosít számodra.


Ha pedig éppen fogyókúrázol, megtudhatod, hogy mennyire gyors az anyagcseréd, illetve, hogy mennyi súlyfeleslegtől kell megszabadulnod.

 

Egyszerű vizsgálat, sokrétű eredmény az InBody 370 készülékkel.

Próbáld ki az egyedülálló InBody technológiát, mely a világon több, mint 40 országban garantálja a precizitást és megbízhatóságot.

Ez a készülék 5 szegmensre osztja a tested (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést kapsz a testedről, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapototalapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít az edzésprogramhoz vagy egy biztos támpontot ad a tested aktuális állapotáról.

HOGY NÉZ KI AZ INBODY FELMÉRÉS?

1.Lépés – Időpontfoglalás
Az Inbody felméréshez minden esetben időpontfoglalás szükséges. Az időpontfoglalás az alábbi telefonszámon lehetséges:(hétköznapokon 08:00 és 17:00 óra között) Farkas Zoltán: 06203594395

2.  Lépés – Inbody felmérés
A felmérés nem igényel semmilyen előkészületet. Akár utcai ruhában is elvégezhető. A felmérés során csak a cipőtől és a zoknitól ajánlott megszabadulni. A tenyéren és a talpon keresztül a készülék közvetlenül méri a testet, a négypólusú, 8 ponton érintkező elektródarendszer segítségével. A felmérés körülbelül 2 percet vesz igénybe, az EREDMÉNY pedig AZONNALI! A felmérést követően az eredmények azonnal láthatóak lesznek és kézhez vehető.

MILYEN EREDMÉNYEKET MUTAT MEG AZ INBODY?

Testösszetétel elemzés

Ez a táblázat megbízható testösszetétel elemzést tesz lehetővé standard referencia értékek feltüntetésével, melyek segítségével könnyen megítélhető a test jelenlegi állapota.

 

Izom-zsír arány

Megmutatja a testösszetétel egyensúlyát.
Ez a rész segít abban, hogy a testsúly mellett megismerhesd testösszetételedet, így láthatod, hogy mi áll testsúly hátterében. Az izom-zsír arány utal arra, hogy testösszetételed egyensúlyban van-e.

 

Tápláltsági állapot

Feltárja a rejtett elhízást.
Az InBody370 számos lehetőséget kínál arra, hogy megállapítsa a tápláltsági állapotot és kimutassa az elhízást. A BMI jól ismert mutatója az elhízásnak, de használatának számos korlátja van. A PBF jóval megbízhatóbb módszer az elhízás igazolására, mert figyelembe veszi a test zsírtartalmát is. A WHR elsősorban a hasi elhízás kimutatására szolgál.

 

Általános értékelés

Egyértelműen megmutatja, ha a kapott eredmény kóros tartományba esik.
Az értékelő táblázat egyszerűen, színek segítségével mutatja be az egészségi állapotot. Ha a pipa a Kék területen van, akkor a mért érték a normál tartományba esik. Piros szín figyelmeztet arra, hogy az adott mutató eltér a normálistól.

 

Javaslat

Személyre szabott tanácsot ad figyelembe véve az egyén testösszetételét, az InBody370 jelzi, hogy mennyi testsúlyváltoztatást javasol. Az ideális testösszetétel elérése érdekében a javaslat a testsúly mellett kitér az izom- és a zsírtömegre is.

 

Szegmentált Zsírmentes tömeg

Megmutatja az izomtömeg arányának egyensúlyát.
Ez a rész segít megítélni, hogy az egyes testrészeken mennyire fejlett az izomzat, mely alapján célzottan fejleszthetők a gyengébb területek. Ellenőrizze az egyensúlyt mind a jobb- és baloldal, mind az alsó- és felsőtest fél között.

 

Szegmentált zsírtömeg.

Megismerheted a zsíreloszlást.
Megnézve az adatokat könnyen eldönthető, hogy melyik részeken túlzott vagy éppen alacsony a zsírtömeg. Törekedj arra, hogy minden testrészen a normál tartományban legyen a testzsír százalék.

 

Edzéstervező

Bemutatja az egyes mozgásformák energiaigényét.
Az eredménylap több mint 20 sportág és mozgásforma energiafelhasználását mutatja be, figyelembe véve az egyén testsúlyát. Ez alapján összeállítható az edzésterv, kiszámítható az energia-leadás és a várható testsúly csökkenés.

 

Fittség

A mért eredmények alapján.
A fittséget jelző pontérték lehetővé teszi a vizsgált személy számára, hogy egyszerűen nyomon kövesse a testösszetételében bekövetkező változásokat.

 

Alapanyagcsere

Az eredményes kezeléshez.
Az alapanyagcsere megmutatja a test alapvető működéséhez (légzés, testhőmérséklet biztosítása, emésztés, stb.) szükséges legalacsonyabb energia értéket. Ez alapján történik a kezelés során a diéta összeállítása.

 

Impedancia

 

Feltünteti a különböző frekvenciákon kapott szegmentálás értékeket, bizonyítva az InBody készülékkel végzett mérés pontosságát.

Az InBody370 alap technológiákat használ, melyek garantálják az impedancia index pontosságát. A BIOSPACE büszkén mutatja be az egyes frekvenciákon kapott, karokra, lábakra és a törzsre vonatkozó impedancia értékeket.

KINEK AJÁNLOTT AZ INBODY FELMÉRÉS?

Nemtől és edzettségi állapottól függetlenül bárki használhatja.

GYEREKEK SZÁMÁRA IS HASZNÁLHATÓ AZ INBODY FELMÉRÉS?

Igen, 3 éves kortól.

HOGY LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI?

Telefonon keresztül lehetséges az időpontfoglalás az alábbi telefonszámon  Farkas Zoltán: 06203594395

(Időpont egyeztetés: hétköznapokon 08:00 és 17:00 óra között).

A FELMÉRÉS ÁRA 6.000 FT.