Személyi edzés

 

HA SZEMÉLYI EDZŐVEL SZERETNÉL EDZENI, VÁLASSZ SZAKKÉPZETT TRÉNEREINK KÖZÜL VAGY KÉRJ TŐLÜNK SEGÍTSÉGET A KIVÁLASZTÁSBAN.

 

A SZEMÉLYI EDZÉS MINDENKIÉ - SPRINGDAY HEALTH CLUB

 

MIÉRT ÉRDEMES SZEMÉLYI EDZŐ SEGÍTSÉGÉT KÉRNI

A személyi edző szakmai tudásával és tapasztalatával segít abban, hogy hatékonyan és biztonságosan érjük el az általunk kitűzött célt. Látva a folyamatos fejlődést újra és újra képes motiválni és fenntartani a lelkesedést !

KIKNEK AJÁNLJUK A SZEMÉLYI EDZŐT

 • Akik hatékonyabbá szeretnék tenni az edzéseidet
 • Fogyni vágyóknak
 • Izmosodni vágyóknak
 • Kismamáknak – szülés utáni alakformálásra
 • Fiatalkorúaknak – erőnlétük fokozására
 • Idősebbeknek – kondíciójuk megőrzéséhez
 • Sportolóknak – teljesítményük fokozásához

Személyi edzés: 1 óra, 5.500 Ft-tól!

A SPRINGDAY HEALTH CLUB csapatában a személyi edzőkön túl, szakképzett gyógytornászok, gerinctrénerek, erőnléti edzők és funkcionális edzők is megtalálhatóak.

Ha nem vagy biztos abban, hogy ki lenne a számodra megfelelő személyi edző, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni az igényeidnek megfelelő edzőt.

 

TÉVHITEK A SZEMÉLYI EDZÉSRŐL

 

Az emberek azt gondolják, hogy személyi edzőt csak azok vehetnek igénybe, akik

 

 - minden edzés alkalmával csak az edző segítségével edzhetnek

 - valamilyen komoly sportteljesítményt akarnak elérni

 - tökéletes izomzatot és testalkatot akarnak elérni

 - megengedhetik maguknak, hogy minden alkalommal személyi edzőt fizethessenek

 

SZEMÉLYI EDZÉS MINDENKINEK A SPRINGDAY HEALTH CLUB-BAN

 

A személyi edzés nem csak egy szűk réteg kiváltsága. Akkor is igénybe veheted, ha

 

 - magad szeretnél edzeni, de szakmai iránymutatásra szükséged van

 - egyszerűen csak egészségesebb akarsz lenni, és az edzések során biztonságosan és hatékonyan szeretnéd elvégezni azokat a gyakorlatokat, amelyek a céljaidat szolgálják.

 - szeretnéd, ha valaki egyszer körbemenne veled, megmutatna minden eszközt és elmagyarázná, hogy melyiket mire tudod használni. 

 - szeretnéd, ha ilyenkor csak veled foglalkoznának és nem azon kellene stresszelned, hogy egy másik vendég is kérdezni akar valamit az edzőtől.

 - szeretnéd, ha valaki felmérné az állapotodat, javaslatokat tenne, adna egy edzéstervet, de nem kellene azt érezned, hogy az edző ilyenkor elvárja, hogy csak vele együtt edzél minden alkalommal.

 - szeretnéd, ha bizonyos időszakonként szakmailag megalapozott véleményt kapnál a fejlődésedről és szükség esetén újabb edzéstervet kapnál.

 - jó lenne, ha abban az esetben is tudnál valakihez fordulni, amikor elbizonytalanodsz vagy valamilyen iránymutatásra van szükséged

 - havonta 1-2 órát rászánsz arra, hogy egy szakértő személyi edző iránymutatásai alapán biztosítsd a folyamatos fejlődésedet.

 

EZÉRT HOZTUK LÉTRE A START PROGRAMOT

 

Biztos neked is ismerős az a helyzet, amikor eldöntöd, hogy ezentúl rendszeresen le fogsz járni a közeli edzőterembe, de nem tudod, hogy tulajdonképpen mit is kellene csinálni. Kézenfekvő az a megoldás, hogy megbízunk egy személyi edzőt, de a tapasztalatok alapján jóval többen vannak azok, akik egyedül edzenek.

A Springday Health Club egészségklubként kitűzte azt a célt, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen a szakmailag megalapozott, hatékony és biztonságos mozgás lehetősége.

Ezért kidolgoztuk a SPRINGDAY START PROGRAMOT, amelyben az általad kiválasztott személyi edző mintegy mentorként segíti az életmódváltásodat.

 

- az első 5 alkalom során felméri az állapotodat, elkészíti a következő 6 hétre az edzéstervedet és begyakorolja veled a feladatokat. Ezután egyedül tudod végezni az edzéseket.

- 6 hét után az általad választott személyi edző újra felméri az állapotodat, módosítja az edzéstervedet és minden felmerülő kérdésedre válaszol. 

 

A START PROGRAM neked szól, ha

 - egyedül szeretnél edzeni, de szakmai iránymutatásra szükséged van

 - egyszerűen csak egészségesebb akarsz lenni, és az edzések során biztonságosan és hatékonyan szeretnéd elvégezni azokat a gyakorlatokat, amelyek a céljaidat szolgálják

 - szeretnéd, ha valaki felmérné az állapotodat, javaslatokat tenne, adna egy edzéstervet, de nem kellene azt érezned, hogy az edző ilyenkor elvárja, hogy csak vele együtt edzél minden alkalommal.

 - szeretnéd, ha bizonyos időszakonként szakmailag megalapozott véleményt kapnál a fejlődésedről.

 - jó lenne, ha abban az esetben is tudnál valakihez fordulni, amikor elbizonytalanodsz vagy valamilyen iránymutatásra van szükséged

 

A START PROGRAM FELÉPÍTÉSE

 

 - egy általad választott személyi edző felméri az állapotodat, 6 hétre edzéstervet készít neked, begyakorolja veled a feladatokat és utána egyedül tudsz edzeni. Ehhez a START BÉRLETET tudod megvásárolni.

 - fejlődésed és motivációd fenntartása érdekében mentorod 6 hét múlva felméri az állapotodat és új edzéstervet készít neked.  Ehhez a CONTROLL BÉRLETET tudod megvásárolni. 

 - ha úgy érzed, hogy sűrűbben is igényled egy személyi edző szakmai kontrollját, vagy egyszerűen csak szeretnél egy órát, amikor bármit kérdezhetsz akár a helyes és hatékony edzéssel kapcsolatban, akkor erre is van lehetőséged. Ehhez kérj egy konzultációs órát személyi edződtől.

 

 

START BÉRLET

A START bérlet 5 x 1 óra személyi edző támogatásával végzett, maximum 3 hetet felölelő szakmai program, melynek tartalma:

 • állapotfelmérés (Inbody teljes testelemzés)
 • edzésterv a következő 6 hétre
 • edzések begyakorlása.

Az 5 alkalom után az edzések önállóan végezhetők.

START programunkban nem mindegyik személyi edző vesz részt, ezért kérjük, hogy érdeklődj előzetesen nálunk! 

A START BÉRLET ára: 28.000 Ft (Ezt a bérletet csak egy alkalommal tudod igénybe venni.)

 

CONTROLL BÉRLET

A CONTROLL bérlet 3 x 1 óra személyi edző támogatásával végzett, maximum 2 hetet felölelő szakmai program, melynek tartalma:

 • állapotfelmérés (Inbody teljes testelemzés)
 • edzésterv a következő 6 hétre
 • edzések begyakorlása.

Ezzel a bérlettel megvizsgáljuk az állapotváltozásodat és fejlődésedhez igazítjuk az edzéstervedet.

A CONTROLL BÉRLET ára: 3×1 óra: 20.000 Ft

 

A START PROGRAM fázisai

ELSŐ LÉPÉS

 • 3 hét (5 alkalom) : állapotfelmérés, a céljaidnak megfelelő, személyre szabott edzésterved kidolgozása és begyakorlása

 

 

FOLYAMATOS EDZÉS

 • 6 hét: önálló edzések az edzéstervednek megfelelően.
 • 2 hét (3 alkalom): állapotfelmérés, az eltelt időszak fejlődésének elemzése, edzésterved módosítása és kidolgozása és begyakorlása a következő 6 hétre.

 

SZEMÉLYI EDZÉS HAVONTA 10.000 Ft-ért

Egyéni időbeosztásodtól függően a START PROGRAM kb.8 hetes ciklusokat ölel fel, így a kezdő lépések megtételén után a folyamatos és szakmailag megalapozott edzés már havi kb. 10.000 Ft ráfordítással biztosítható (a Springday Health Club bérletárán felül.)

 

Ha részt szeretnél venni a START PROGRAMBAN, hívd a neked szimpatikus személyi edzőt vagy kérj tőlünk segítséget az edző kiválasztásában. 

A START és CONTROLL bérleteket a személyi edzőknél tudod megvásárolni.