Winshape kezelés

WINSHAPE KEZELÉS, AVAGY A HATÉKONY ALAKFORMÁLÁS, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKKAL!

 

A világon elsőként a WinShape alakformáló gép alkalmaz olyan megoldást, amely 3 technológia jótékony hatásait ötvözi egyetlen gépben.

 

A Tecar hullám, az Ultrahang, valamint a Lökéshullámok együttes használatával kimagasló és látványos eredmények érhetők el már az első kezelést követően. Egyetlen kezelés alkalmával 3 különböző hatás érhető el, ezáltal lerövidíthető a kezelés időtartama is.

 

Az egyedi technológiának köszönhetően a változás már pár alkalom után is látványos lehet! A  bőr visszanyerheti a rugalmasságát és eredeti szépségét, megszabadulva a  szépséghibáktól!

 

PRÓBÁLD KI A WINSHAPE KEZELÉST!

AZ ELSŐ ALKALMAT 5.000 FT  KEDVEZMÉNNYEL VEHETED IGÉNYBE!

 

MILYEN PROBLÉMÁKBAN NYÚJT HATÉKONY SEGÍTSÉGET?

 

 cellulit kezelésében - szülés okozta bőrelváltozások visszaállításában - striák eltávolításában - hegek halványításában - bőr rugalmasságának visszaállításában - bőrhibák eltávolításában.

 

Winshape különlegessége, hogy 3 különböző kezeléstípus ötvözetével egyszerre több problémára nyújt megoldást. Az alkalmazott lökéshullámok segítségével stimulálja a sejtfolyamatokat, felbontja a   zsírt és felgyorsítja az anyagcserét. A kötőszövetek közül eltávolítja a  felesleges vizet, így a kezelt felületen rendívül látványos alakformáló és feszesítő hatása van.

 

A WINSHAPE KEZELÉSSEL HATÉKONYAN KEZELJÜK A KAR, HAS, FENÉK, KÜLSŐ- ÉS  BELSŐ COMB TERÜLETEIT!

 

 

 

HAS: A WINSHAPE különlegessége, hogy 3 különböző kezeléstípus ötvözetével egyszerre több problémára nyújt megoldást. Az alkalmazott lökéshullámok segítségével stimulálja a sejtfolyamatokat, felbontja a zsírt és felgyorsítja az anyagcserét.
A kötőszövetek közül eltávolítja a felesleges vizet, így a kezelt felületen rendívül látványos alakformáló és feszesítő hatása van.

 

KAR: Ints búcsút a megereszkedett bőrnek! A WINSHAPE a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja a – nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitelnek köszönhetően a testünkben kocsonyás állagúvá alakult – vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ezzel regenerálja a kötőszövetek tapadási képességét, így a kezelt bőrfelület visszanyeri rugalmasságát.

 

FENÉK: 1 kezelés – 3 megoldás! A Winshape alakformáló, bőrfeszesítő, és sejtfolyamatokat stimuláló hatásaival egyszerre érhetsz el eredményeket az alakformálás, a bőrfeszesítés, és a cellulit kezelésének területén.
A WINSHAPE a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja a testünkben kocsonyás állagúvá alakult vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ezért a kezelés után egy látványos lifting hatás tapasztalható.

 

COMB: Egyedi technológiájának, az úgynevezett Tecar hullámnak köszönhetően a test ezen területén rendkívül látványos alakformáló, bőrfeszesítő, bőrtökéletesítő, és lifting hatás elérésére képes. Mindezeken felül csodálatos eredményeket érhetünk el a cellulit kezelésében is.

 

 

A Winshape készülék hordozza a lökéshullám terápia minden előnyét, azonban egy teljesen biztonságos formában, azért, hogy vendégeink ne érezzenek semmiféle fájdalmat, sőt ellenkezőleg, pihentető, feltöltő élményben legyen részük! A kulcs a szövetek átalakításának lehetőségében rejlik, amit a hanghullámok hatékony terjedése tesz lehetővé. Mindezt egy olyan egyedülálló nemzetközi szabadalom keretein belül alkották meg, ahol nincs szükség nagy nyomásra, ahogy az megszokott volt eddig, ahhoz, hogy bizonyítható eredményeket érjünk el.

 

Ellenjavallatok:

Várandósság, szívbetegség, implantátum, működő beültetett készülék, keringési rendellenesség, tumor, vérzékenység, trombózis hajlam, fennálló fertőzés, láz esetén, aktív bőrgyógyászati megbetegedés, véralvadási problémák, műtétek, baleset után közvetlenül.

 

A Winshape kezelés időtartama: 50 perc, amelyből a testrész kezelése 15 percet vesz igénybe. Az előtte is utáni időben a kezelendő felület előkészítése és utógondozása zajlik.

 

PRÓBÁLD KI A WINSHAPE KEZELÉST!

AZ ELSŐ ALKALMAT 5.000 FT  KEDVEZMÉNNYEL VEHETED IGÉNYBE!

Kérj időpontot még ma!

IDŐPONTOT KÉREK!