Top

TIHANYI ÁKOS

Fontosnak tartom, hogy olyan fejlődést érjek el a vendégemmel közösen, amely a céljainak  és a képességeinek megfelelő.

TIHANYI ÁKOS

Személyi edző és csoportos óra oktató

E-mail cím: a.tihanyi88@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

Tihanyi Ákos vagyok személyi edző és aerobik tréner.

Végzettség:

  • Szinergia Szakképző Iskola: Fitness-Wellness Instruktor
  • Szinergia Szakképző Iskola: Személyi edző
  • Garasport – Dbands fitness trainer – Cardio fight trainer – Step aerobik oktató

személyi edzéseimen fontosnak tartom, hogy olyan fejlődést érjek el a vendégemmel közösen, amely a céljainak  és a képességeinek megfelelő.

A folyamatos személyi edzések mellett, 2 havonta teljes testelemzést végzek a vendégemen, amellyel tökéletesen láthatóvá válik az eredmény.

A testelemzést az InBody 370 készülékkel végzem, amely megmutatja a test aktuális állapotát, például izom-zsír arányt, alapanyagcserét, tápláltsági állapotot. Ez teljesen fájdalommentes és egy kézzelfogható eredménnyel tudunk tovább dolgozni.

Az edzéseim alkalmával tudok neked segíteni a jobb állóképesség elérésében, izomépítésben, fogyásban.

Fordulj hozzám bizalommal!

Aerobik trénerként csoportos órákat tartok a Springday Health Clubban, hetente több alkalommal is.

Cross training órámat a Funkcionális teremben tartom, amely SKLZ és Keiser eszközökkel van felszerelve, így az óra a legmagasabb igényeknek is megfelel. Az órán az erőt, a gyorsaságot és az állóképességet fejlesztjük. A pulzusszámot végig egy magasabb tartományban tartjuk, így hosszú pihenők helyett, a gyakorlatok egymás után folyamatosan következnek.

A wellness részlegen, a medencében tartom az Aqua Aerobic órámat, amely elsősorban az ízületi problémákkal küzdőknek tud segíteni, de a sérülés utáni rehabilitáció kiegészítésében is jótékony szerepet játszik.

A víz ellenállása miatt lelassítja a mozgást és csökkenti a terhelést, így a sérülés kockázata is csökken. Az órán vegyítem a vízben való aerobik mozdulatokat a torna gyakorlatokkal, mindezt zenével megfűszerezve.