Top

TÖRÖK ATTILA

Szigorúan bánok mindenkivel, ha partner vagy, akkor jó hangulatú kemény edzésekkel hamarosan eredményeket tudunk felmutatni!

TÖRÖK ATTILA

Személyi edző

Telefonszám: +36-70-949-5716

E-mail cím: attilatorok@hotmail.com

BEMUTATKOZÁS

 • Végzettség:
  • 2003  IFAA – Fitness Company – Személyi edző
  • 2006  Polar Ownzone™ Edző
  • 2010  International Wellness Institute – body building special training instructor
  • 2014: International Wellness Institue&NASM –  Erőnléti edző
  • Almásy Mozgásakadémia  – B- SWOT analízis (Funkcionális Mozgásminta szűrés)

  Sziasztok, üdvözlök mindenkit. Török Attilának hívnak, 2003 óta foglalkozom a személyi edzéssel és 2014 óta erőnléti edzéssel egyaránt. Röviden rólam annyit kell tudni, hogy már 6 éves korom óta sportolok folyamatosan, atlétaként kezdtem, azután a labdarúgás lett az életem, ezt később profi szinten űztem. U 17-es  Magyar válogatott kerettag is voltam, majd Németországban játszottam 2 évet a Regional-ligában (3.liga). A labdarúgás befejezése után testépítéssel foglalkoztam, majd személyi edzőként kezdtem el dolgozni. Amióta erőnléti edző vagyok, főleg labdarúgó sportolók fordultak meg a kezem alatt.

  Szívesen segítek mindenkinek kortól, nemtől független, abban, hogy céljukat elérjék, legyen az zsírégetés, vagy akár izomtömeg növelés. Sportolói tapasztalataimat, szívesen alkalmazom, és hiszek az elvégzett munka gyümölcsében! Szigorúan bánok mindenkivel, ha partner vagy, akkor jó hangulatú kemény edzésekkel hamarosan eredményeket tudunk felmutatni! Lehetsz kezdő, vagy haladó, kezelésbe veszlek.  Ha egy profi edzővel szeretnél együtt dolgozni, ne habozz! Várlak még ma!