Kis

Melinda

Hangterapeuta

Kis Melinda, Hangterapeuta egy speciális “masszázzsal” várja vendégeinket, amely nem más, mint a Hangtál masszázs.

Tenni magadért, megérteni, szeretni és elfogadni önmagadat. Törődni lelkeddel, testeddel, szellemeddel, mert így leszel egységben, harmóniában önmagaddal.

Ez egy holisztikus megközelítés, amit én is gyakorlok, ajánlok és e szerint élek. Hiszem, és vallom, hogy mi magunk vagyunk felelősek sorsunkért, ezért az önismeret, és a folyamatos spirituális- és személyiségfejlesztés ma is fontos része életemnek. Ez nem egy időszakos változtatás, hanem élethosszig tartó pozitív életfelfogás, mely rendszeres gyakorlása során beépül a személyiségbe, és életformává válik.

Az életfeladatom az, hogy segítsek nőknek és asszonyoknak nőiségük megtalálásában, és megélésében, párkapcsolatuk harmonizálásában, valamint a babavárás idején és szülés után, hogy segítsem, támogassam, és egyes esetekben megkönnyítsem a babával való elindulást az élet kalandos útjain.

Erősítsem az önmagukba vetett hitüket és bizalmukat, a félelmeik felismerésére, oldására vagy elfogadására ösztökéljem őket, ezáltal is segítve nőiességük, anyaságtudatuk kialakulásában, hogy boldogok legyenek önmagukkal, gyermekükkel, párkapcsolatukban.

Ehhez hívom segítségül mentálhigiénés támogatásom mellé, a Péter Hess Hangtálakat, a Theta Healinget, és az OH kártyákat, melyek együttes alkalmazásával, vagy külön – külön történő gyakorlásával vallom, hogy az egységet és a  szeretetet először magadban kell keresni, megtalálni, de csak akkor, ha Te is szeretnéd. Ehhez viszont változnod, változtatnod, tenned kell.

MIBEN TUD NEKED SEGÍTENI A HANGTÁL MASSZÁZS?

  • Útkeresésben, önismeretben
  • Lelki traumák feldolgozásában
  • Stresszoldásban
  • Félelmek és szorongások oldásában
  • Változásra való felkészítésben
  • Kapcsolatok javításában
  • Önbecsülés és önbizalomhiány kezelésében
  • Baba tervezésben
  • Feltöltődésben

Hiszem és vallom, hogy mi magunk vagyunk felelősek sorsunkért, ezért az önismeret és a folyamatos spirituális- és személyiségfejlesztés ma is fontos része az életnek.

Ha szeretnél változtatni az életeden, tenni magadért, megérteni és szeretni önmagadat, a lelkeddel, a testeddel, szellemeddel, akkor sok szeretettel várlak a Hangtál masszázson.

Telefon: +36-1-799-7990