Máramarosi Gergely

Személyi edző

Test, lélek és elme.
Edzés, táplálkozás és pihenés.

Hagyomány, tudomány és az egyén. 

Edzői munkám során a fenti hármas egységek ötvözését és harmóniába rendezését tartom szem előtt. Ha a Te életednek is részei ezek, vagy szeretnéd, hogy részévé váljanak, akkor a legjobb helyen vagy.

Máramarosi Gergely Zoltán vagyok. Személyi edző, jóga oktató, tanár, keleti masszázs terepeuta.

Gyermekkorom óta sportolok, és gimnáziumi éveim során már tisztán láttam: az emberi testtel és annak fejlesztésével szeretnék foglalkozni. Sérüléseim és ezek rehabilitációja közben átélt tapasztalataimnak köszönhetően választottam hivatásul az edzői pályát.

Célom, hogy segítsek megmutatni az utat a hozzám fordulóknak  a test, a lélek és az elme harmóniájához. Hiszem, hogy ezek egyensúlya nélkül nem tudunk egészséget és fejlődést elérni a sportban, de a magánéletben sem.

Az elsők között tanultam és oktattam itthon a legnépszerűbb funkcionális elveket és edzésmódszereket. A test fejlesztési lehetőségeinek elsajátítása után rájöttem, hogy az izmokon és ízületeken kívül mélyebb dolgokkal is foglalkozni kell ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Ekkor jött a jóga, a meridiánok, a csakrák és még sok száz olyan szó, amelyek nekem is újak voltak akkor, de hamar rájöttem, hogy elengedhetetetlenek ahhoz, hogy megtaláljuk az utunkat…

Csak gondold végig, hány sportolónk, olimpiai bajnokunk beszélt már arról, hogy fejben is ott kell lenni, nem csak testben!

A modern Nyugat tanulmányait ötvözve a tradicionális Kelet hagyományaival megteremtjük számodra az egészséges életet. Együtt.
Én a túravezetőd leszek, de a hegyet Te mászod meg.

Legyen az prevenció, rehabilitáció, alakformálás, erő- és állóképesség-fejlesztés, biztos vagyok benne, hogy új dimenziókat nyitok meg majd előtted, és elérjük a céljaidat.

Bármi kérdésed lenne felém, keress bizalommal!

 

Telefonszám: 06706798917

E-mail cím: maramarosi.gergely@gmail.com