Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

Rizmayer Beatrix

Indoor Cycling oktató

 

 

Rizmayer Beatrix aerobic, fitness személyi edző vagyok. A munkám a hivatásom, szenvedélyem….

Itt a Springday Health Clubban, sok közül az egyik kedvenc óratípusomat  tartom.

Szerda 17:40 óra, és Szombat 9:00 óra videó cycling órával várlak Titeket!

A video cycling órán a hegymenetek és a síkok váltakoznak, kiállásokkal, jumpokkal fűszerezve. Kiváló állóképesség fejlesztő, zsírégető, cardio, stresszlevezető edzés.

Gyönyörűen formálja a combot, vádlit, farizmokat, a láb és a törzs izmait. Mindezt nagyon jó hangulatú pörgős zenére. Az óra különlegessége, egyedisége, hogy projektor segítségével, látványos, utakat, tájakat vetítünk ki a falra, így az órák még hangulatosabbak.

Gyere el és add át magad az élménynek!!!

Szeretettel várlak az óráimon, Rizmayer Beatrix

Gyermekkoromtól versenyszerűen kézilabdáztam, majd 25 éve a Testnevelési Főiskolán végeztem aerobic edző szakon. Elkezdtem csoportos órákat tartani. Folyamatosan képeztem magam azóta, Spinning, Spinracing, Videocycling, Step, Zumba, Fittball, Soft ball, Funkcionális edző, személyi edzői továbbképzéseket végeztem.

8 éve megalkottam Európában saját licencem, a Fanatic Jump óratípust és szakmai anyagát, melynek edzőképzését a mai napig tartom. Rendszeresen veszek részt és tartok órákat külföldi, és hazai rendezvényeken. Személyi edzőként és csoportos óraadóként dolgozom jelenleg.

Mivel hiszem, hogy a test és a lélek szorosan összefügg, kineziológiát tanultam, hogy még közelebb kerülhessek az emberekhez, a vendégeimhez, hogy a lelkük és  testüket formálásában egyaránt tudjak segíteni nekik.