fbpx

Zsiga Edina

Aerobik tréner

Végzettség:

  • Fitness Akadémia – Aerobic oktató
  • Fitness Company – Dance step oktató
  • Fitness Company – Személyi edző
  • Almássy Mozgásakadémia– Dinamikus Jóga oktató
  • IWI  – Funkcionális Integratív Trainer
  • bodyART School Hungary – bodyART oktató” basic”

Bemutatkozás:

Gyermekkorom óta rendszeresen sportolok, így életem részévé vált a testmozgás. Többféle irányt ( atlétika, tánc ) kipróbáltam és végül az aerobic, majd a személyi edzés, illetve a jóga világa érintett meg. Sportoktatói elhivatottságomat sokáig hobbiként éltem, viszont jelenleg már csak ennek szentelem a figyelmem és az energiám.

Nagyon fontos számomra, hogy vendégeim jól érezzék magukat egyéni és csoportos óráimon, kikapcsolódjanak, feltöltődjenek, mind lelkileg és testileg. A teljes test harmonikus átmozgatásával igyekszem kialakítani a helyes testtartást, ezzel megelőzve a hát-és gerincfájdalmakat, erre kiváló mozgásforma többek közt a bodyART®, amely tréning során a különböző mozgásfolyamatok és légzéstechnikák kombinálásával szinergiát teremtünk a fizikai edzés és a mentális ellazulás között.

Két éve kezdtem el az idősebb korosztállyal foglalkozni, tartásjavító ízületkímélő senior csoportos tornát tartani. 55 év felett különösen fontos a mozgás, amely által rugalmasabbá, fittebbé válnak a mindennapok, legyen szó házi vagy kerti munkáról, avagy az unokával eltöltött aktív időről. Megelőzhetők javíthatók a mozgásszervi betegségek, a csontritkulás, ezen kívül jó hatással van a keringésre, vérnyomásra, mozgásszervi panaszokra, és nem utolsósorban a társasági élet is felpezsdül.

Személyi edzéseimen is nagy hangsúlyt kap a test funkcionális működtetése, a prevenció, ezért a gépes edzések mellett különböző saját testsúlyos gyakorlatsorokat és funkcionális eszközöket alkalmazok. Fókuszban az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, hajlékonyság.

Várlak sok szeretettel egyéni edzéseimen is, legyen szó izomtömeg növeléséről, szálkásításról, fogyásról. A legkorszerűbb edzés profilokkal, személyedre szabott edzéstervvel, táplálkozási tanácsadással valósítjuk meg az elérni kívánt célt, hogy a mindennapi életbe beépítve egészségtudatosabban élhess, ami jó szellemi és testi közérzetet, egészséget, vitalitást és teljesítő képességet eredményez.

Elérhetőség:

Telefonszám: 06709450528

E-mail cím: zsiga.dina1@gmail.com