Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

SPRINGDAY HEALTH CLUB

ÚJ VENDÉG KALAUZ

  • ELSŐ LÉPÉS
  • MIT HOZZ MAGADDAL
  • MIT ADUNK
  • MEGÉRKEZÉS
  • RECEPCIÓ
  • BÉRLETEK
  • PROGRAMOK
  • SZOLGÁLTATÁSAINK

ELSŐ LÉPÉS

FOGLALJ IDŐPONTOT

Javasoljuk, hogy legelső lépésként hívd kollégáinkat a +36-1-799-7990 telefonszámon és FOGLALJ IDŐPONTOT egy személyes körbevezetésre.

Így amikor megérkezel, már várni fogunk téged.

A személyes körbevezetés során csak veled foglalkozunk. Bemutatjuk neked a teljes komplexumot és szolgáltatásainkat. Kollégánkkal kötetlenül beszélgethettek céljaidról és elvárásaidról. Tájékoztatást kapsz azokról a komplex programokról, amelyeket azért állítottunk össze, hogy hasznosan és szakmailag megalapozottan tudd eltölteni a mozgásra és kikapcsolódásra szánt időt.

A körbevezetésre és konzultációra óránként lehet időpontot foglalni, így nagyjából egy óra időtartammal számolhatsz.

A körbevezetés azért is hasznos, mert elegendő elolvasnod  a “MIT HOZZ MAGADDAL”  a “MIT ADUNK” és a “MEGÉRKEZÉS” menüpontokat. A többi információt meg fogod kapni a helyszínen.

MIT HOZZ MAGADDAL

Edzés:

Ha edzeni szeretnél, akkor hozz magaddal egy beltéri használatra szánt sportcipőt és bármilyen kényelmes sportruházatot. Ne feszélyezd magad, senki nem várja, hogy a legújabb divat szerinti ruhában eddzél.  Azt szeretnénk, hogy Te is otthon érezd magad, ahogy a régi vendégek már otthon érzik magukat.

Két hófehér törölközőt biztosítunk neked. Az egyik (70cm*100cm) arra szolgál, hogy letakard vele azokat a gépeket, amin éppen edzel, a másikat (80cm*150cm) pedig a zuhanyzás után tudod használni.

Wellness:

Ha kikapcsolódni szeretnél és a Wellness részleget választod, akkor hozz magaddal egy fürdőruhát és egy papucsot. A törölközőre ne legyen gondod, azt mi biztosítjuk neked. A recepción kapsz egy szaunalepedőt is. Térítés ellenében a wellness részlegen további szaunalepedőket tudunk biztosítani számodra.

MIT ADUNK

A recepción a választott szolgáltatásnak megfelelően kapsz két törölközőt (egyik az edzőgépek letakarását szolgálja, a másikat zuhanyzás után tudod használni.)

Ha a wellness részlegre is váltasz belépőt, akkor egy szaunalepedőt is biztosítunk számodra.

Távozás előtt a törölközőket a recepciónál található kijárati forgóvilla előtti magas szennyes tartóba tudod bedeobni.  A szaunalepedőt pedig a wellness részleg kijáratához közeli tartóba helyezd

Edzés vagy wellnessezés után a zuhanyzóban tusfürdőt is biztosítunk számodra, így ezt sem kell magaddal hoznod.

Vizes ruháidat ki tudod centrifugálni egy professzionális centrifugával.

Az öltözőben hajszárítókat is találsz, így azt is otthon hagyhatod.

Az öltözőszekrények nagyok és kényelmesek, így minden ruhád könnyen elfér benne.

A szekrényeket egy elektronikus szerkezet zárja és nyitja, amit a recepción biztosított chipes belépő órával tudsz kinyitni.

MEGÉRKEZÉS

Gyalog, metróval:

A Springday épülete az Árpád út 47-49 alatt található, az Újpest-Központ metro megállótól 200m-re.  Az ajtón belépve 20 métert továbbhaladva a földszinten található a RECEPCIÓ. A Munkásotthon utca 4-6 szám felől is megközelíthető a komplexum. Itt az ajtón belépve a folyosón továbbhaladva és 20 méterre egy ajtón áthaladva juthatsz a RECEPCIÓ elé.

Kerékpárral:

Kerékpárral a Munkásotthon u. 4-6 felől gyere hozzánk. Itt vagy a földszinti folyosón tudod egy falra szerelt kerékpártartóhoz rögzíteni a kerékpárodat vagy a mélygarázs -1 szintjén találsz további kerékpártartókat.

Autóval:

Autóval a Munkásotthon u. 4-6 felől tudsz lehajtani a mélygarázsba. A bejáratnál kapsz az automatából egy parkolójegyet. A három szintes garázsban 140 parkolóhely van.

A SPRINGDAY HEALTH CLUB recepciója a földszinten található.

Az épületben 2 lépcsőház van. A Munkásotthon utcához közeli lépcsőházban a parkoló minden szintjén van lift, amivel fel tudsz jutni a földszintre. Innen kilépve a folyosón balra 20 métert haladva található a recepció.

Az Árpád úthoz közeli lépcsőházban csak lépcsőn lehet feljutni a földszintre, ami közvetlenül a recepcióhoz visz fel.

Kihajtás a garázsból kétféle módon történhet

  • Ha olyan SPRINGDAY bérletet vásárolsz, amely tartalmazza az alkalmankénti 4 órás parkolás díját, akkor a recepción érvényesítik a parkolójegyed és már az első alkalommal szabadon kihajthatsz.
  • Ha olyan bérletet vásárolsz, amely nem tartalmazza a parkolás díját, akkor távozás előtt az ÁRPÁD úthoz közeli lépcsőház -1 szintjén lévő kijárattal szemben található parkoló fizető automatánál tudod kifizetni a parkolás díját, amely 15 percenként 100Ft.

RECEPCIÓ

A recepción tájékoztatást adunk a bérlettípusokról, árakról és lehetőségekről.

Már otthonról foglalhatsz időpontot a körbevezetésre. Ha ezt nem tetted meg, de érkezésedkor valamelyik értékesítő kollégánk szabad, akkor akár azonnal körbe tudunk vezetni és be tudjuk neked mutatni szolgáltatásainkat és programjainkat.

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd kipróbálni klubunkat, akkor első lépésként kapsz egy regisztrációs lapot, amit kitöltve aláíratunk veled a helyszínen.

Ezután kapsz egy bankkáryta méretű tagkártyát, ami abban segít, hogy a későbbiekben érkezésedkor gyorsan be tudjunk azonosítani.

BÉRLETEK

Bérleteink Parkolás és időszak szerint

Parkolós Egész napos bérlet

Ezt a bérletet azoknak javasoljuk, akik nagyrészt autóval érkeznek. Ezzel a bérlettel egész nap be tudsz lépni és minden belépés esetén 4 óra parkolás benne van a bérlet árában. (Ha van hely a garázsban)

Parkolós Délelőtti bérlet

Ezt a bérletet azoknak javasoljuk, akik nagyrészt autóval érkeznek, de tudják, hogy 15 óráig be fognak lépni. Minden belépés esetén 4 óra parkolás benne van a bérlet árában. (Ha van hely a garázsban). Ennek a bérletnek kedvezőbb az ára.

Parkoló nélküli, GREEN bérlet

Ezt a bérletet azoknak javasoljuk, akik nem autóval érkeznek. Ezzel a bérlettel egész nap be tudsz lépni és kedvezményes árral díjazzuk, hogy óvod a környezeted.

Bérletek érvényesség szerint

Napi jegyek

A napi jegyet azoknak ajánljuk, akik nem akarnak elköteleződni és meg akarják ismerni a klubot. A napi jegyek nem tartalmazzák a parkolás díját, így azt kilépéskor a -1 szinten lévő a parkolóautomatánál tudod megfizetni 100FT/15 perc díjon.

5 alkalmas jegyek

Az 5 alkalmas jegyet azoknak ajánljuk, akik tudják, hogy egy évben legalább ötször el fognak látogatni hozzánk. Ennek a bérletnek az ára pont ötszöröse a napi jegy árának, viszont ez tartalmazza a parkolás díját. Minden belépés esetén 4 óra parkolás benne van a bérlet árában. (Ha van hely a garázsban)

Havi bérletek

Azoknak javasoljuk, akik rendszeresen, életmódszerűen szeretnének edzeni és kikapcsolódni. Ezzel a bérlettel minden nap egyszer léphetsz be és ha csoportos órára is van bérleted, akkor napi 1 csoportos óra látogatása van benne az árban. Ha egy napon több csoportos órát szeretnél látogatni, akkor a bérleted mellé kiegészítő jegyet tudsz vásárolni.

Hosszú távú bérletek

A hosszú távú bérleteket azoknak ajánljuk, akik rendszeresen, életmódszerűen szeretnének edzeni és kikapcsolódni és hosszabb távon is bizalmat szavaznak nekünk. Ezt a bizalmat jelentősen kedvezőbb árral honoráljuk.

PROGRAMOK

A bérletek mellet különböző komplex programokat is kínálunk Neked, hogy hasznosan és hatékonyan töltsd az idődet a SPRINGDAY-ben.

Személyre szabott edzésprogram

Ezt a programot minden vendégünknek jó szívvel ajánljuk, mivel személyi edző segítségével kapnak egy állapotfelmérést, edzéstervet (amit be is gyakorolnak ) és étrend útmutatót Ezután egyénileg végezhetik az edzéseiket. Időszakonként a személyi edző (6-8 hetente javasolt) újra felméri a vendég aktuális állapotát és a fejlődésnek megfelelően módosít az edzésterven és az étrend útmutatón.

Smart program

A német Milon rendszerével 36 perc alatt teljes értékű edzést tudsz végezni. A kör 6 különböző erőgépet és 2 különböző kardió gépet tartalmaz, melyek személyre szabottan az aktuális állapotodhoz igazítva dolgoztatják meg az izmaidat. Első alkalommal egy optikai letapogató szkenner segítségével feltérképezzük a test arányait és elmentjük egy chipet tartalmazó karórára. Ennek köszönhetően beszálláskor minden gép automatikusan beáll a méreteidhez.

Medical Care programok

A komplexumban található orvosi központtal együttműködve dolgoztuk ki Medical Care programjainkat, hogy Te is az orvosi háttér biztonságában végezhesd edzéseidet

Egyéb programok

A SPRINGDAY HEALTH CLUB folyamatosan dolgozza ki a különböző igényekhez igazított programjait, mint például a kismamáknak vagy a senior vendégeknek szóló programot.

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

Edzés

Kardio és fitness részlegünkön a legmodernebb, TV-vel felszerelt gépek segítenek a hatékony edzésben.

A német Milon professzionális köredzése segítségével személye szabottan, kényelmesen, biztonságosan és mindössze 36 perc alatt teljes értékű edzést tudsz végezni.

Kikapcsolódás

Világszínvonalú wellness részlegünkben egy 36 személyes épített jacuzzi, 20 méteres medence és számtalan különböző szauna, gőz, tengeri klíma kabin biztosítja a teljes kikapcsolódást. Masszőreink és szaunamestereink mindent megtesznek, hogy felejthetetlen élményekkel távozzanak.

Játszóház

Az edzés ideje alatt vigyázunk gyermekedre. Bizonyos hosszú távú bérleteink tartalmazzák az edzés idejére a gyermekfelügyelet díját.

Azon vendégeinknek is kínálunk gyermekfelügyeleti szolgáltatást, akik nem a SPRINGDAY HEALTH CLUB egyéb szolgáltatásait veszik igénybe, hanem más elfoglaltságuk akadt és rövid időre meg szeretnék oldani gyermekük biztonságos felügyeletét.

Étterem

Az egészséges élet egyik alappillére az egészséges étrend. Komplexumunkban működik a Kitchen Garden Étterem, mely kizárólag természetes alapanyagokat használva kínál nap mint nap finom és egészséges fogásokat.

Kávézó

A Kitchen Garden kávézója széles választékban kínál egészséges és PALEO desszerteket, BIO kávét és italokat.

Szolárium

Az épületben 2 álló és 2 fekvő szolárium működik. A szoláriumokat SPRINGDAY bérlet megvásárlása nélkül is igénybe lehet venni, mivel a földszinti részen helyeztük el.

Kozmetika, fodrászat

A komplexumban fodrászat és kozmetikai szalon működik

Orvosi háttér

Az épületben kapott helyet az Oxygen Medical orvosi központ, mellyel szorosan együttműködve dolgoztuk ki Medical Care programjainkat