Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

Új vendég vagy és nem tudod, hogy indulj el a változás útján? Mi nem engedjük el a kezed!

Már az első lépéseket is segítünk megtenni!

Az ÚJ VENDÉG KALAUZ a segítségedre lehet még mielőtt ellátogatsz hozzák!

 

Személyes körbevezetés

Amikor első alkalommal látogatsz el hozzánk, személyesen fogadunk téged és körbevezetünk a klubban, miközben megismerheted szolgáltatásainkat.

A személyes körbevezetéshez időpont egyeztetés szükséges. Klubtanácsadóinkkal tudsz időpontot egyeztetni hétfőtől szombatig 08:00 és 20:00 óra között.

SZŰCS MÁRTA  +36 20 393 6854

 

SCHROMM BARNABÁS +36 20 485 1107

 

A személyes körbevezetés során csak veled foglalkozunk. Bemutatjuk neked a teljes komplexumot és szolgáltatásainkat. Klubtanácsadóinkkal kötetlenül beszélgethettek céljaidról és elvárásaidról. A körbevezetés körülbelül egy órát vesz igénybe.

Mit hozz magaddal?

Edzéshez:

Ha edzeni szeretnél, akkor hozz magaddal egy beltéri használatra szánt sportcipőt és bármilyen kényelmes sportruházatot. Ne feszélyezd magad, senki nem várja, hogy a legújabb divat szerinti ruhában eddz.  Azt szeretnénk, hogy Te is otthon érezd magad, ahogy a régi vendégek már otthon érzik magukat.

Két hófehér törölközőt biztosítunk neked belépéskor. Az egyik (70 cm x 100 cm) arra szolgál, hogy letakard vele azokat a gépeket, amin éppen edzel, a másikat (80 cm x 150 cm) pedig a zuhanyzás után tudod használni.

 

Wellnesshez:

Ha kikapcsolódni szeretnél és a Wellness részleget választod, akkor hozz magaddal egy fürdőruhát és egy papucsot. A törölközőre ne legyen gondod, azt mi biztosítjuk neked. A recepción kapsz egy szaunalepedőt is. Térítés ellenében a wellness részlegen további szaunalepedőket tudunk biztosítani számodra.

 

Mit biztosítunk?

⭐️ TÖRÖLKÖZŐT

A recepción a választott szolgáltatásnak megfelelően biztosítunk két törölközőt (egyik az edzőgépek letakarását szolgálja, a másikat zuhanyzás után tudod használni.)

Ha a wellness részlegre is váltasz belépőt, akkor egy szaunalepedőt is biztosítunk számodra.

Távozás előtt a törölközőket a recepciónál található kijárati forgóvilla előtti magas szennyes tartóba tudod bedobni.  A szaunalepedőt pedig a wellness részleg kijáratához közeli tartóba helyezd.

 

🚿 TUSFÜRDŐT

Edzés vagy wellness után a zuhanyzóban tusfürdőt is biztosítunk számodra, így ezt sem kell magaddal hoznod.

 

👩🏻 HAJSZÁRÍTÓT

Az öltözőben hajszárítókat is találsz, így azt is otthon hagyhatod.

 

👕 ÖLTÖZŐSZEKRÉNYT

Az öltözőszekrények nagyok és kényelmesek, így minden ruhád könnyen elfér benne.

A szekrényeket egy elektronikus szerkezet zárja és nyitja, amit a recepción biztosított chipes belépő órával tudsz kinyitni.

 

👙 CENTRIFUGÁT

Vizes ruháidat ki tudod centrifugálni egy professzionális centrifugával.

Megérkezés

 

👣 GYALOG, METRÓVAL:

A Springday Health Club épülete a 1042 Bp. Árpád út 47-49. szám alatt található, az Újpest-Központ metró megállótól 200 m-re.  Az ajtón belépve 20 métert továbbhaladva a földszinten található a recepció. A Munkásotthon utca 4-6. szám felől is megközelíthető a komplexum. Itt az ajtón belépve a folyosón továbbhaladva és 20 méterre egy ajtón áthaladva juthatsz a recepció felé.

 

🚴🏽‍♀️ KERÉKPÁRRAL:

Kerékpárral a Munkásotthon u. 4-6. felől gyere hozzánk. Itt a földszinti folyosón tudod egy falra szerelt kerékpártartóhoz rögzíteni a kerékpárodat.

 

🚗 AUTÓVAL:

Autóval a Munkásotthon u. 4-6. felől tudsz lehajtani a mélygarázsba. A bejáratnál kapsz az automatából egy parkolójegyet. A három szintes garázsban 140 parkolóhely van.

 

A recepció a földszinten található.

 

Az épületben 2 lépcsőház van. A Munkásotthon utcához közeli lépcsőházban a parkoló minden szintjén van lift, amivel fel tudsz jutni a földszintre. Innen kilépve a folyosón balra 20 métert haladva található a recepció.

Az Árpád úthoz közeli lépcsőházban csak lépcsőn lehet feljutni a földszintre, ami közvetlenül a recepcióhoz visz fel.

 

Kihajtás a garázsból kétféle módon történhet

  • Ha olyan Springday bérletet vásárolsz, amely tartalmazza az alkalmankénti 4 órás parkolás díját, akkor a recepción érvényesítik a parkolójegyed és már az első alkalommal szabadon kihajthatsz.
  • Ha olyan bérletet vásárolsz, amely nem tartalmazza a parkolás díját, akkor távozás előtt a földszinten, a játszóházzal szemben található parkoló fizető automatánál tudod kifizetni a parkolás díját, amely 15 percenként 100 Ft.

Recepció

 

A recepción tájékoztatást adunk a bérlettípusokról, árakról és lehetőségekről.

Már otthonról foglalhatsz időpontot a körbevezetésre. Ha ezt nem tetted meg, de érkezésedkor valamelyik klubtanácsadó kollégánk szabad, akkor akár azonnal körbe tudunk vezetni és be tudjuk neked mutatni szolgáltatásainkat és programjainkat.

 

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd kipróbálni klubunkat, akkor első lépésként kapsz egy regisztrációs lapot, amit kitöltve aláíratunk veled a helyszínen.

 

Ezután kapsz egy vonalkód kártyát, ami abban segít, hogy a későbbiekben érkezésedkor gyorsan be tudjunk azonosítani.

Bérletek

 

Bérleteink parkolás és időszak szerint:

 

Parkolós egész napos bérlet

Ezt a bérletet azoknak javasoljuk, akik nagyrészt autóval érkeznek. Ezzel a bérlettel egész nap be tudsz lépni és minden belépés esetén 4 óra parkolás benne van a bérlet árában. (Ha van hely a garázsban)

 

 

Parkoló nélküli GREEN bérlet

Ezt a bérletet azoknak javasoljuk, akik nem autóval érkeznek. Ezzel a bérlettel egész nap be tudsz lépni és kedvezményes árral díjazzuk, hogy óvod a környezeted.

 

Bérletek érvényesség szerint:

 

Napi jegyek

A napi jegyet azoknak ajánljuk, akik nem akarnak elköteleződni és meg akarják ismerni a klubot. A napi jegyek nem tartalmazzák a parkolás díját, így azt kilépéskor a  parkolóautomatánál tudod megfizetni 100 FT/15 perc díjon.

 

5/10 alkalmas jegyek

Azoknak ajánljuk, akik tudják, hogy egy évben legalább ötször el fognak látogatni hozzánk.

 

Havi bérletek

Azoknak javasoljuk, akik rendszeresen, életmódszerűen szeretnének edzeni és kikapcsolódni. Ezzel a bérlettel minden nap egyszer léphetsz be és ha csoportos órára is van bérleted, akkor napi 1 csoportos óra látogatása van benne az árban. Ha egy napon több csoportos órát szeretnél látogatni, akkor a bérleted mellé kiegészítő jegyet tudsz vásárolni.

 

Hosszú távú bérletek

A hosszú távú bérleteket azoknak ajánljuk, akik rendszeresen, életmódszerűen szeretnének edzeni és kikapcsolódni és hosszabb távon is bizalmat szavaznak nekünk. Ezt a bizalmat jelentősen kedvezőbb árral honoráljuk.