fbpx
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

Első lépés: Foglalj időpontot

 

Javasoljuk, hogy legelső lépésként hívd klubtanácsadóinkat és FOGLALJ IDŐPONTOT egy személyes körbevezetésre.

 

Fehérvári Lívia: +36 20 404 8203

 

Szűcs Márta: +36 20 393 6854

 

Schromm Barnabás: +36 20 485 1107

 

Így amikor megérkezel, már várni fogunk téged.

A személyes körbevezetés során csak veled foglalkozunk. Bemutatjuk neked a teljes komplexumot és szolgáltatásainkat. Kollégánkkal kötetlenül beszélgethettek céljaidról és elvárásaidról. Tájékoztatást kapsz azokról a komplex programokról, amelyeket azért állítottunk össze, hogy hasznosan és szakmailag megalapozottan tudd eltölteni a mozgásra és kikapcsolódásra szánt időt.

 

 

A körbevezetésre és konzultációra óránként lehet időpontot foglalni, így nagyjából egy óra időtartammal számolhatsz. A körbevezetés azért is hasznos, mert elegendő elolvasnod  a “MIT HOZZ MAGADDAL”  a “MIT ADUNK” és a “MEGÉRKEZÉS” pontokat. A többi információt meg fogod kapni a helyszínen.

 

Mit hozz magaddal?

 

Edzéshez:

Ha edzeni szeretnél, akkor hozz magaddal egy beltéri használatra szánt sportcipőt és bármilyen kényelmes sportruházatot. Ne feszélyezd magad, senki nem várja, hogy a legújabb divat szerinti ruhában eddzél.  Azt szeretnénk, hogy Te is otthon érezd magad, ahogy a régi vendégek már otthon érzik magukat.

Két hófehér törölközőt biztosítunk neked belépéskor. Az egyik (70 cm x 100 cm) arra szolgál, hogy letakard vele azokat a gépeket, amin éppen edzel, a másikat (80 cm x 150 cm) pedig a zuhanyzás után tudod használni.

 

Wellnesshez:

Ha kikapcsolódni szeretnél és a Wellness részleget választod, akkor hozz magaddal egy fürdőruhát és egy papucsot. A törölközőre ne legyen gondod, azt mi biztosítjuk neked. A recepción kapsz egy szaunalepedőt is. Térítés ellenében a wellness részlegen további szaunalepedőket tudunk biztosítani számodra.

 

Mit adunk mi?

  • A recepción a választott szolgáltatásnak megfelelően kapsz két törölközőt (egyik az edzőgépek letakarását szolgálja, a másikat zuhanyzás után tudod használni.)
  • Ha a wellness részlegre is váltasz belépőt, akkor egy szaunalepedőt is biztosítunk számodra.
  • Távozás előtt a törölközőket a recepciónál található kijárati forgóvilla előtti magas szennyes tartóba tudod bedobni.  A szaunalepedőt pedig a wellness részleg kijáratához közeli tartóba helyezd.
  • Edzés vagy wellnessezés után a zuhanyzóban tusfürdőt is biztosítunk számodra, így ezt sem kell magaddal hoznod.
  • Vizes ruháidat ki tudod centrifugálni egy professzionális centrifugával.
  • Az öltözőben hajszárítókat is találsz, így azt is otthon hagyhatod.
  • Az öltözőszekrények nagyok és kényelmesek, így minden ruhád könnyen elfér benne.
  • A szekrényeket egy elektronikus szerkezet zárja és nyitja, amit a recepción biztosított chipes belépő órával tudsz kinyitni.

Megérkezés

 

👣Gyalog, metróval:

A Springday épülete az Árpád út 47-49 alatt található, az Újpest-Központ metró megállótól 200m-re.  Az ajtón belépve 20 métert továbbhaladva a földszinten található a RECEPCIÓ. A Munkásotthon utca 4-6 szám felől is megközelíthető a komplexum. Itt az ajtón belépve a folyosón továbbhaladva és 20 méterre egy ajtón áthaladva juthatsz a RECEPCIÓ elé.

🚴🏽‍♀️Kerékpárral:

Kerékpárral a Munkásotthon u. 4-6 felől gyere hozzánk. Itt vagy a földszinti folyosón tudod egy falra szerelt kerékpártartóhoz rögzíteni a kerékpárodat vagy a mélygarázs -1 szintjén találsz további kerékpártartókat.

 

🚗Autóval:

Autóval a Munkásotthon u. 4-6 felől tudsz lehajtani a mélygarázsba. A bejáratnál kapsz az automatából egy parkolójegyet. A három szintes garázsban 140 parkolóhely van.

 

A SPRINGDAY HEALTH CLUB recepciója a földszinten található.

 

Az épületben 2 lépcsőház van. A Munkásotthon utcához közeli lépcsőházban a parkoló minden szintjén van lift, amivel fel tudsz jutni a földszintre. Innen kilépve a folyosón balra 20 métert haladva található a recepció.

Az Árpád úthoz közeli lépcsőházban csak lépcsőn lehet feljutni a földszintre, ami közvetlenül a recepcióhoz visz fel.

 

Kihajtás a garázsból kétféle módon történhet

  • Ha olyan SPRINGDAY bérletet vásárolsz, amely tartalmazza az alkalmankénti 4 órás parkolás díját, akkor a recepción érvényesítik a parkolójegyed és már az első alkalommal szabadon kihajthatsz.
  • Ha olyan bérletet vásárolsz, amely nem tartalmazza a parkolás díját, akkor távozás előtt a földszinten, a játszóházzal szemben található parkoló fizető automatánál tudod kifizetni a parkolás díját, amely 15 percenként 100 Ft.

Recepció

 

A recepción tájékoztatást adunk a bérlettípusokról, árakról és lehetőségekről.

 

Már otthonról foglalhatsz időpontot a körbevezetésre. Ha ezt nem tetted meg, de érkezésedkor valamelyik értékesítő kollégánk szabad, akkor akár azonnal körbe tudunk vezetni és be tudjuk neked mutatni szolgáltatásainkat és programjainkat.

 

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd kipróbálni klubunkat, akkor első lépésként kapsz egy regisztrációs lapot, amit kitöltve aláíratunk veled a helyszínen.

 

Ezután kapsz egy bankkáryta méretű tagkártyát, ami abban segít, hogy a későbbiekben érkezésedkor gyorsan be tudjunk azonosítani.

Bérletek

 

Bérleteink parkolás és időszak szerint:

 

Parkolós egész napos bérlet

Ezt a bérletet azoknak javasoljuk, akik nagyrészt autóval érkeznek. Ezzel a bérlettel egész nap be tudsz lépni és minden belépés esetén 4 óra parkolás benne van a bérlet árában. (Ha van hely a garázsban)

 

Parkolós délelőtti bérlet

Ezt a bérletet azoknak javasoljuk, akik nagyrészt autóval érkeznek, de tudják, hogy 15 óráig be fognak lépni.

 

Parkoló nélküli GREEN bérlet

Ezt a bérletet azoknak javasoljuk, akik nem autóval érkeznek. Ezzel a bérlettel egész nap be tudsz lépni és kedvezményes árral díjazzuk, hogy óvod a környezeted.

 

Bérletek érvényesség szerint:

 

Napi jegyek

A napi jegyet azoknak ajánljuk, akik nem akarnak elköteleződni és meg akarják ismerni a klubot. A napi jegyek nem tartalmazzák a parkolás díját, így azt kilépéskor a  parkolóautomatánál tudod megfizetni 100 FT/15 perc díjon.

 

5 alkalmas jegyek

Az 5 alkalmas jegyet azoknak ajánljuk, akik tudják, hogy egy évben legalább ötször el fognak látogatni hozzánk.

 

Havi bérletek

Azoknak javasoljuk, akik rendszeresen, életmódszerűen szeretnének edzeni és kikapcsolódni. Ezzel a bérlettel minden nap egyszer léphetsz be és ha csoportos órára is van bérleted, akkor napi 1 csoportos óra látogatása van benne az árban. Ha egy napon több csoportos órát szeretnél látogatni, akkor a bérleted mellé kiegészítő jegyet tudsz vásárolni.

 

Hosszú távú bérletek

A hosszú távú bérleteket azoknak ajánljuk, akik rendszeresen, életmódszerűen szeretnének edzeni és kikapcsolódni és hosszabb távon is bizalmat szavaznak nekünk. Ezt a bizalmat jelentősen kedvezőbb árral honoráljuk.