Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00
Nyitva: H-P: 6:00-22:30, SZ-V:8:00-20:00

Ultherapy® – az eredeti bőrfiatalító kezelés

 

Zavarja a megereszkedett bőre?
Szeretné fokozni feszességét, rugalmasságát?
Mindezt egy exkluzív kezeléssel, vágás nélkül?

 

Immár Magyarországon is elérhető: az Ultherapy® kezelés!

 

Milyen esetben válik be?

– Ha fiatalabbnak, kisimultabbnak szeretne tűnni.
– Ha a megereszkedett bőrt szeretné megemelni.
– Ha szeretné megelőzni a megereszkedést.
– Ha nem szeretne napokat szánni a felépülésre.
– Ha ódzkodik a mesterkélt hatásoktól.

 

 

Hogyan működik?

A belgyógyászatban az 1940-es évek óta használják az ultrahangot, például a diagnosztikában vagy akár a vesekövek szétzúzásához. Jó ideje már a kozmetikai eljárások is dolgoznak vele, azonban az Ulthera cég által kifejlesztett Ultherapy® készülék az egyetlen, amely megkapta a legszigorúbb hatóság, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát, ami azt jelenti, hogy hatékonysága pontos mérésekkel orvosilag igazolt, és megfelelően biztonságos.

 

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelést egy konzultáció és vizsgálat előzi meg, ahol részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és a várható eredményt.

Kezelhető területek: alsó -, felső szemhéj, homlok, áll, orca, nyak, dekoltázs, teljes arc.

A kezelés alkalmanként általában 1,5-2,5 órát vesz igénybe, a kezelendő terület nagyságától függően.

A kezelés előtt az arcot letisztítjuk, majd a kezelendő területet bejelöljük, és speciális zselével bekenjük. A bőrt mindig több mélységben kezeljük. Először 4,5 mm mélyen (itt találkozik a bőr az izommal), amely a legmélyebbre ható stimuláció. Másodszor 3 mm, végül 1,5 mm mélységben a felületi, finom ráncok ellen. A különböző mélységekhez különböző, speciális kezelőfejet használunk.
A fókuszált energia tűhegynyi pontossággal irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek képződnek, amely kollagén képződést indít be. A mikro-fókuszált ultrahang az optimális 67 °C-ra melegíti fel a mélyben a szövetet.

Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és a 60-90 napos regenerációs időszak alatt létrejön a liftinghatás.

A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami általában 1 órán belül elmúlik. Ezt követően a kollagén újraépülés miatt pár napig enyhe érzékenység, húzódás tapasztalható. Az Ultherapy® kezelés igazi „lunch time” beavatkozás, amely után nyugodtan folytatható a napi tevékenység.

 

Mennyi idő múlva látszik az Ultherapy® kezelés hatása?

A kezelést követően rövid időn belül érzékelhető a bőr frissessége, a végleges eredmény azonban a kollagén rekonstrukció miatt 2-3 hónap alatt alakul ki. Ezekben a hetekben a bőrfelszín rugalmasabb és tömörebb lesz. A megelőzési célból alkalmazott kezeléssel azelőtt töltjük fel a kollagén raktárokat, mielőtt kifogynának.

 

Milyen bőrtípusnál válik be a kezelés?

Mivel a beavatkozás nem optikai, hanem akusztikus energiával történik, a kezelést nyugodtan igénybe lehet venni sötétebb bőrtípus vagy lebarnult bőr esetén is, bármilyen évszakban. Nőknél és férfiaknál egyaránt beválik.

 

Lehet-e kombinálni más kezelésekkel?

Az Ultherapy® bátran kombinálható egyéb esztétikai kezelésekkel, lézeres, rádiófrekvenciás és különböző feltöltő kezelésekkel is, sőt erősíthetik egymás hatását. (Egyéni egyeztetés mindenképpen szükséges.)

 

Miben különbözik az Ultherapy® kezelés és a lézeres vagy a rádiófrekvenciás kezelések?

A lézeres kezelés során ugyan irányítottan lehet a bőrbe juttatni az energiát, de csupán 1,5 mm-nél mélyre. Mivel optikai energiáról van szó, sötét bőr esetén és napsütéses időszakban nem lehet igénybe venni a kezelést. Ezen kívül kisebb beavatkozások esetén is gyógyulási és felépülési idővel kell számolni, legalább amíg a napokig tartó erős kipirosodás elmúlik.

A rádiófrekvenciával végzett beavatkozások hatása általában rövidebb távú, mivel az energiát nem lehet fókuszáltan a bőrbe juttatni, valamint 3 mm-nél nem hatol mélyebbre a bőrben. A kezelések során maximum 45-50 °C-ra lehet felmelegíteni a bőrt, ami csupán kisebb mennyiségű kollagén képződéséhez járulhat hozzá.

Az Ultherapy® az idősödő bőr egyik legnagyobb problémájára, a bőr megereszkedésére nyújt hatékony és biztonságos megoldást. A mikro-fókuszált ultrahang precízen, a megfelelő mélységben (4,5 mm, 3 mm és 1,5 mm) tűhegynyi pontossággal célozza meg azt a pontot, ahol a kollagén rekonstrukciót be kell indítani. A szövetet az optimális hőmérsékletre, pontosan 67 °C-ra melegíti fel, ahol beindul a kollagén képződés.

 

Tanácsadás és bejelentkezés a díjmentes konzultációra