Top
 
Tapasztald meg Te is a WinShape hatékony alakformálás élményét saját bőrödön

winshape

Hatékony alakformálás természetes alapanyagokkal

SPRINGDAY WINSHAPE KEZELÉS

A világon elsőként a winshape alakformáló gép alkalmaz olyan megoldást, amely három technológia jótékony hatásait ötvözi egyetlen gépben.

  • TECAR HULLÁM
  • ULTRAHANG
  • LÖKÉSHULLÁMOK

A három technológia együttes használatával kimagasló és látványos eredmények érhetők el már az első kezelést követően. Egyetelen kezelés alkalmával három különböző hatás érhető el, ezáltal lerövidíthető a kezelés időtartama is.

Winshape kezelésre előzetes bejelentkezés szükséges! Telefon: +36-1-799-7990

MILYEN PROBLÉMÁKBAN NYÚJT SEGÍTSÉGET

cellulit kezelésében
szülés okozta bőrelváltozások visszaállításában
striák eltávolításában
hegek halványításában
bőr rugalmasságának visszaállításában
bőrhibák eltávolításában

A WINSHAPE KEZELÉSSEL HATÉKONYAN KEZELJÜK A KAR, HAS, FENÉK, KÜLSŐ- ÉS  BELSŐ COMB TERÜLETEIT

A Winshape készülék hordozza a lökéshullám terápia minden előnyét, azonban egy teljesen biztonságos formában, azért, hogy vendégeink ne érezzenek semmiféle fájdalmat, sőt ellenkezőleg, pihentető, feltöltő élményben legyen részük! A kulcs a szövetek átalakításának lehetőségében rejlik, amit a hanghullámok hatékony terjedése tesz lehetővé. Mindezt egy olyan egyedülálló nemzetközi szabadalom keretein belül alkották meg, ahol nincs szükség nagy nyomásra, ahogy az megszokott volt eddig, ahhoz, hogy bizonyítható eredményeket érjünk el.

Ellenjavallatok:

Várandósság, szívbetegség, implantátum, működő beültetett készülék, keringési rendellenesség, tumor, vérzékenység, trombózis hajlam, fennálló fertőzés, láz esetén, aktív bőrgyógyászati megbetegedés, véralvadási problémák, műtétek, baleset után közvetlenül.

A Winshape kezelés időtartama: 50 perc, amelyből a testrész kezelése 15 percet vesz igénybe. Az előtte is utáni időben a kezelendő felület előkészítése és utógondozása zajlik.

HAS

A WINSHAPE különlegessége, hogy 3 különböző kezeléstípus ötvözetével egyszerre több problémára nyújt megoldást. Az alkalmazott lökéshullámok segítségével stimulálja a sejtfolyamatokat, felbontja a zsírt és felgyorsítja az anyagcserét.
A kötőszövetek közül eltávolítja a felesleges vizet, így a kezelt felületen rendívül látványos alakformáló és feszesítő hatása van.

KAR

Ints búcsút a megereszkedett bőrnek! A WINSHAPE a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja a – nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitelnek köszönhetően a testünkben kocsonyás állagúvá alakult – vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ezzel regenerálja a kötőszövetek tapadási képességét, így a kezelt bőrfelület visszanyeri rugalmasságát.

FENÉK

1 kezelés – 3 megoldás! A Winshape alakformáló, bőrfeszesítő, és sejtfolyamatokat stimuláló hatásaival egyszerre érhetsz el eredményeket az alakformálás, a bőrfeszesítés, és a cellulit kezelésének területén.
A WINSHAPE a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja a testünkben kocsonyás állagúvá alakult vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ezért a kezelés után egy látványos lifting hatás tapasztalható.

COMB

Egyedi technológiájának, az úgynevezett Tecar hullámnak köszönhetően a test ezen területén rendkívül látványos alakformáló, bőrfeszesítő, bőrtökéletesítő, és lifting hatás elérésére képes. Mindezeken felül csodálatos eredményeket érhetünk el a cellulit kezelésében is.