Top

ZUPÁN PETRA

Szeretném megmutatni és átadni mindazt az örömöt, amelyet nekem a sport és elsősorban a tánc nyújt.

ZUPÁN PETRA

Csoportos óra oktató

E-mail cím:  zupanpetraa@gmail.com

BEMUTATKOZÁS

Zupán Petra vagyok, jelenleg hip-hop tánc oktatóként és munkahelyi rekreációs szakemberként tevékenykedem. A Testnevelési Egyetemen végeztem rekreációszervező és egészségfejlesztő alapszakon, valamint  rekreáció mesterszakon. Már gyerekként is örökmozgó voltam, szerettem sportolni, de 4 éves koromban beleszerettem a hip-hop tánc világába, így versenyszerűen csak ezt űztem és űzöm jelenleg is, valamint egy tánctársulat tagja vagyok, táncszínházi előadásokban szerepelek.
Az egyetemi éveim alatt fogalmazódott meg bennem igazán, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni és szeretném megmutatni és átadni nekik mindazt az örömöt, amelyet nekem a sport és elsősorban a tánc nyújt. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki nyitott a tánc világára, éppen ezért kezdtem bele a munkahelyi rekreációszervezésbe, ahol az adott cég igényeinek megfelelően sokszínű órákat tartok, illetve csapatépítést szervezek, életmód-tanácsadást adok.
Mindig is vágyam volt, hogy valami olyannal foglalkozhassak, amely fejlődést hoz maga után, és az egészséges életmód kialakításában segítséget nyújt.